RSS

Lucrarea celor doi prorocii de dinaintea ridicari din Adanc a fiarei.

12 iul.

Ani de groaza de dinaintea ridicari din Adanc a fiarei.

 Apocalipsa 11.1-13.

“1.Scoala-te si masoara Templul  Lui Dumnezeu,altarul si pe cei ce se inchina in el…2.Dar curtea de afara a Templului  lasa-o la o parte nemasurata”…

De ce sa masoare Templul, altarul si pe cei ce se inchina in el?

Aici este analiza finala , aici sunt acei care sunt inlauntru Templului , aici sunt cei care sunt adevarati inchinatori , aici este Biserica.

Astia cu alte cuvinte sunt ai nostri , sunt inlauntru sunt intr-un loc sigur . Dar curtea de afara ?

Pe cei care sunt afara  Doamne nu ii masori?.-  Sunt in curte Doamne.!-Sunt in curtea  Templului!. Aici este diferenta intre cei dinlauntru si cei din afara.

Cei dinlauntru de acum incolo au parte  doar de bucuri…Mat.25.34.

Cei de afara in schimb nu se vor bucura , ci vor avea parte de mari necazuri , foamete si urgi.

Tot ce este afara va fi calcat in picioare de catre neamuri timp de 42 de luni sau trei ani si jumatate. Trei ani si jumatate este hotarat ca va fi calcata in picioare curtea de afara a Templului. Cine o va calca?-Neamurile !.  Iar aceste neamuri vor fi conduse de Anticrist….vezi Daniel 8.si Apoc 12.17. Dar inainte ca acest antichrist sa apara, inainte ca aceasta fiara sa se ridice din Adanc, apar pe scena mondiala acesti doi Prorocii.

Lucrarea prorocilor: -vor prorocii..v.3: -au o marturisire de facut.v.7.-vor chinui pe locuitori pamantului.v.10..Puterea si Semnele lor:-au putere  sa inchida cerul ca sa nu cada ploaie ...v.6..si acest lucru s-a mai intamplat in lumea noastra pe vremea lui Ilie:vezi 1 Imp 17.1.

-au puterea sa prefaca  apele in sange...v.6.…si acest lucru s a intamplat in lumea noastra  pe vremea lui Moise:vezi Exod 7.17-21.

-au putere  sa loveasca pamantul cu orice fel de urgie ...v.6….si acest lucru s a intamplat tot pe vremea lui Moise.vezi Exod 8.1-Exod 12.

Apararea lor:-le iese din gura un foc care mistuie pe vrasmasi lor.v.5.

Si acum priviti urmatorul adevar:- Atunci cind vor inchide cerul ca sa nu ploaie , oare nu va fi foamete?.  Nu va mai fi grau, nu vor mai fi roade pe camp!.

Atunci cind vor preface apele in sange, oare ce vor putea sa bea oameni?. Multi vor cauta sa gaseasca ghetari care astazi se topesc in Antartica.

Nu este destul foametea ca urmare a lipsei de ploaie , sunt loviti si cu setea dupa apa ca urmare a prefacerii apei in sange.

Apoi daca asta ar fi totul!. Orice fel de urgie si de oricite ori vor voi ei, iti spune tie  ceva?.

Priviti doar urgiile din Egipt care au lovit pe egipteni pe vremea lui Moise si veti avea o imagine la o scara mica .

Odata cu sfarsirea marturisiri  lor , se termina si timpul  lor pe pamant, apoi “Fiara care se ridica din adinc va face razboi cu ei”….si -i va omori..v.7. Daniel vede si el aceasta scena si o spune in Daniel 7.21. Si Apoc 13.7

Retineti fiara  nu era in vremea marturisiri  lor. Fiara  se ridica la sfarsitul marturisiri  lor .v.7.

Concluzie:– Inainte de aparitia fiarei care isi va face lucrarea ei , vezi Apoc 13.16-18., apar din partea Lui Dumnezeu acesti doi prorocii   cu o misiune clara de indeplinit, carora nimeni nu le va putea face nimic in timpul lucrari lor. Si dupa cum si Isus timp de trei ani jumate  Si-a facut lucrarea , si la sfarsitul marturisiri Lui , a fost omorat, tot asa si cei doi prorocii  vor fi omorati abia dupa sfarsitul marturisiri lor.

La moartea celor doi proroci  nu s-a aflat nimeni care sa i planga.!. Dar unde este Biserica?

Pe Isus l-au plans, pe Stefan l-au jalit pentru ca era Biserica aici pe pamant, au fost ucenici  aici pe pamant inca. Pe acesti doi nimeni nu ii va  plange , nimeni nu i jaleste,dincontra : “toti locuitori de pe pamant se vor bucura si se vor veseli”…v.10. Incat oameni din acest Univers se vor bucura de cei doi proroci ca sunt morti si se vor veseli in fata la doua cadavre, asta inseamna  ca in timpul vieti celor doi nu mai fusese bucurie  si veselie pe pamant. Nu ii asa ca oameni rid cind pot, nu in necazuri  , nimeni nu rade cind ii este foame, pescarul nu rade cind pesti mor din cauza sangelui, nimeni nu ride cind nu are un pahar de apa sa bea, sau paine de mancat. Nimeni nu rade si este vesel cind este lovit de urgi. O intreaga omenire “Isi vor trimite daruri uni altora”.v.10. Cita bucurie, cita siguranta, nimeni nu se opreste din alergatul lui si sa se teama de Dumnezeu. Au avut in mijlocul lor doi oameni ai Lui Dumnezeu, dar au preferat sa fie chinuiti in loc sa se pocaiasca de faptele lor. Trei zile si jumatate de bucurie , dupa care din nou groaza. Din nou frica . Au fost martori toate natiunile la o inviere in direct. Au fost martore toate natiunile la o rapire in direct. Toate natiunile au auzit acel glas tare  care i au strigat celor doi prorocii. E trist pentru locuitori pamantului  , pentru ca chemarea de a se sui in sus nu le a fost facuta lor, ci numai celor doi oameni ai Lui Dumnezeu. Parca nu au fost destule cutremure pana atunci, versetul 13 ne arata ca va mai fi inca un cutremur exact in momentul urcari celor doi la cer, pagubele nu foarte mari ci doar a zecea parte din cetate, iar numarul  celor morti la acest cutremur va fi de 7000 de oameni. Cel mai mare cutremur si ultimul va distruge toate cetatile neamurilor , adica nimic si nici o cladire nu va mai ramane in picioare , vezi Apoc.16.18-20.

9. Domnul nu intarzie in implinirea fagaduintei Lui, cum cred unii; ci are o indelunga rabdare pentru voi si doreste ca niciunul sa nu piara, ci toti sa vina la pocainta.

10. Ziua Domnului insa va veni ca un hot. In ziua aceea, cerurile vor trece cu trosnet, trupurile ceresti se vor topi de mare caldura, si pamantul, cu tot ce este pe el, va arde.

11. Deci, fiindca toate aceste lucruri au sa se strice, ce fel de oameni ar trebui sa fiti voi, printr-o purtare sfanta si evlavioasa,.2 Petru 3.9-11.

Asadar,cu trei ani si jumatate inainte de a se ridica imparatia fiarei, Dumnezeu Isi va trimite in lumea noastra pe acesti doi prorocii, despre care vorbeste si Zaharia in capitolul 4 cu versetul 14, ,,Acestia sunt cei doi unsi, care stau inaintea Domnului intregului pamant.”. La ora actuala ei inca stau inaintea Domnului Dumnezeu, si asteapta doar porunca de a veni si de a isi face lucrarea lor aici pe pamant. Si din acesti doi unsi care in versetul 3 din Zaharia 4, sunt numiti si maslini, si sunt aratati in exactitate unde stau ei inaintea Domnului in cer, ei stau linga sfetnicul de aur cu sapte candele, care deasupra lui are un vas cu untdelemn, iar ei maslinii sunt acolo la dreapta si la stanga vasului cu untdelemn. Iar coborarea lor in lumea noastra este hotarata de Dumnezeu, fiindca ei isi vor face lucrarea lor, vor suferi, si apoi vor fi chiar si ei inviati si vor fi ridicati la cer. Zilele in care ei vor fi pe pamant, vor fi fara precedent, pentru pamanteni, fiindca ei spre deosebire de Biserica lui Hristos, vor avea si ei o marturisire de facut, dar pe deasupra vor putea sa se apere si sa si pedepseasca pe aceia care le vor raul lor, pe cand Biserica nu a putut sa faca acest lucru, Biserica a rabdat prigonirile, ocarile si raautatile oamenilor, si niciodata nu s-a impotrivit, si pe deasupra Biserica niciodata nu a pedepsit pe aceia care le facea rau, fiindca Biserica a fost si inca mai este ,, ca niste oi in mijlocul lupilor”, iar Pavel scrie Corintenilor despre cum reactioneaza si cum se raporteaza Biserica in fata la toate provocarile in fata careia ajunge,:-7. Comoara aceasta o purtam in niste vase de lut, pentru ca aceasta putere nemaipomenita sa fie de la Dumnezeu, si nu de la noi.

8. Suntem incoltiti in toate chipurile, dar nu la stramtorare; in grea cumpana, dar nu deznadajduiti;

9. prigoniti, dar nu parasiti; trantiti jos, dar nu omorati.

10. Purtam intotdeauna cu noi, in trupul nostru, omorarea Domnului Isus, pentru ca si viata lui Isus sa se arate in trupul nostru.

11. Caci noi, cei vii, totdeauna suntem dati la moarte din pricina lui Isus, pentru ca si viata lui Isus sa se arate in trupul nostru muritor.-2 Cor.4″. Biserica a rabdat, dar acesti doi proroci insa vor lucra cu totul si cu totul deosebit.

Pe vremea acestor doi prorocii se pare ca Biserica nu va mai fi aici pe pamant, fiindca nu se mai aminteste nimic de ea, apoi daca Biserica ar fi fost aici, ar fi avut de suferit de foame si de sete in zilele cand prorocii vor fi inchide cerul. Si nu are cum stapanirile din locuriile ceresti care astazi se uita si vad in Biserica intelepciunea nespus de felurita a lui Dumnezeu de a lucra, ca sa viziteze pamantul si sa nu aibe nici o legatura cu Biserica, asadar, Biserica nu mai este aici, este plecata. Eu tind sa cred ca glasul acestor doi  prorocii s-a auzit in pilda celor zece fecioare zicand:-Iata Mirele, iesiti-ii in intampinare, fiindca nu exista aici pe pamant nimeni inafara de fecioare care sa aibe Duhul Sfant, fecioarele reprezinta Biserica, apoi glasul acela in miez de noapte a fost de undeva din afara Biserici ( vezi Matei 25:6), si glasul striga atunci lucruri pe care le vedea, si le vedea bine, in timp ce Biserica era atipita si adormita de-a binelea.Eu asa cred ca acolo acel strigat a fost al acestor prorocii, apoi Biserica este rapita in ceasul in care nimeni nu se asteapta, iar dupa rapire Biserica este vazuta ca fiind Templul lui Dumnezeu, aici in Apocalipsa 11, si denumirea de Templu a lui Dumnezeu este data Biserici inca de pe vremea apostolilor, Pavel zicea Biserici:.,,Nu stiti ca voi sunteti templul lui Dumnezeu si ca Duhul lui Dumnezeu locuieste in voi? (1Cor.3:16), asadar in vremea prorocilor Templul lui Dumnezeu, altarul si pe cei ce se inchina in el, vor fi la adapost, adapost pe care Dumnezeu L-a promis Biserici zicand.:.,,Fiindca ai pazit cuvantul rabdarii Mele, te voi pazi si Eu de ceasul incercarii, care are sa vina peste lumea intreaga ca sa incerce pe locuitorii pamantului. (Apoc.3:10), iar acuma implinind ceea ce a zis.

Nu vor fi zile usoare pe acest pamant dupa rapirea Biserici, deaceea astazi, va rugam fierbinte, in Numele lui Hristos: impacati-va cu Dumnezeu! (2Cor.5:20).

Inainte ca fiara sa se ridice din adanc, vor fi trei ani si jumatate de groaza a lui Dumnezeu pe acest Pamant.

Amin

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: