RSS

Eminem se relanseaza in muzica : coarne si ochiul masonic ! Cuvantul “Berzek” este o anagrama si provine din vechea cultura sumeriana: Belzebut ( Beelzebub )

05 Sep

Eminem se relanseaza in muzica : coarne si ochiul masonic ! Cuvantul “Berzek” este o

Eminem1

Observati cu atentie ca Eminem, are degetele departate si priviti cu atentie urechile demonului Beelzebub : artistul doreste sa devina o copie fidela a demonului ! 

beelzebub

Beelzebub a fost printul Serafimilor, primul dupa Lucifer. Primii trei cazuti au fost Lucifer, Belzebut, si Leviathan.

Beelzebub este unul dintre cei mai cunoscuti zei (idoli) ai lumii vechi. Numele acestuia este alcatuit din doua cuvinte ebraice, anume “ba””al” (stapan) si “zebub” (musca). Traducandu-se prin “Stapanul lui Zebub”, numele acestuia a fost adesea folosit ca “Imparatul mustelor”. Acest “imparat” este evident ca il desemneaza pe diavol, care se vrea puternic, in pofida starii de cadere ireversibila, in care a ajuns.

Acest nume de demon apare pentru prima data, in Sfanta Scriptura, in Vechiul Testament. Astfel, regele Ohazia al Israelui, ranindu-se, dupa ce a cazut dintr-un foisor, trimite niste mesageri pentru a-l intreba pe Baal-Zebub, dumnezeul Ecronului, cand se va vindeca. Sfantul Ilie este trimis de Domnul, spre a mustra si a pedepsi necredinta regelui.

“Ohozia, cazand printre gratiile foisorului sau cel din Samaria, s-a imbolnavit si a trimis soli si le-a zis: “Duceti-va si intrebati pe Baal-Zebub, dumnezeul Ecronului: Ma voi insanatosi eu oare din boala aceasta?” si acestia s-au dus sa intrebe. Atunci, ingerul Domnului a zis catre Ilie Tesviteanul: “Scoala si iesi inaintea trimisilor regelui Samariei si le spune: Au doara in Israel nu este Dumnezeu, de va duceti sa intrebati pe Baal-Zebub, dumnezeul Ecronului? De aceea asa zice Domnul: Din patul in care te-ai suit, nu te vei mai cobora, ci vei muri.” Si s-a dus Ilie si le-a spus” (IV Regi 1, 1-4).

Beelzebul (Baal-Zebub) apare si in Noul Testament, ca nume alternativ pentru “Satana”. “Fariseii insa, ziceau: Acesta nu scoate pe demoni decat cu Beelzebul, capetenia demonilor. Cunoscand gandurile lor, Iisus le-a zis: Orice imparatie care se dezbina in sine se pustieste, orice cetate sau casa care se dezbina in sine nu va dainui. Daca satana scoate pe satana, s-a dezbinat in sine; dar atunci cum va dainui imparatia lui? Si daca Eu scot pe demoni cu Beelzebul, feciorii vostri cu cine ii scot? De aceea, ei va vor fi judecatori. Iar daca Eu cu Duhul lui Dumnezeu scot pe demoni, iata a ajuns la voi Imparatia lui Dumnezeu” (Matei 12, 24-28).

Johann Weyer, un renumit ocultist din secolulul al XVI-lea, spune ca “Beelzebub” a condus o revolta de succes impotriva lui Satan, fiind locotenentul sef al lui Lucifer, imparatul Iadului. La randul sau, Sebastien Michaelis, un exorcist din scolul al XVII-lea, il plasa pe “Beelzebub” in randul a trei ingeri cazuti, alaturi de Lucifer si de Leviatan.

Filmul ” Exorcist: The Beginning “, este bazat pe un fapt real : intruparea demonului Beelzebub

Anunțuri
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: