RSS

Cine are acasa tablete, sa nu mai joace acest joc. Este satanic.

16 oct.

Nebunia “Angry Birds – Space ” : cel mai popular joc lansat de compania americana ” Apple “. Manipulare masonica si simboluri sataniste in cadrul acestui joc ( un alt program pentru controlul mental al populatiei )

3

Multi dintre dumneavoastra cunosc faptul ca exista o adevarata nebunie cu acest joc: copii, tineri, oameni in toata firea, toti stau cu Iphone-ul in mana si se joaca de zor “Angry Birds”. Lunar sunt lansate noi versuni ale acestui joc, au reusit sa transforme acest joc intr-o adevarata industrie: tricouri, cani, huse pentru telefon si laptop, caiete, ghiozdane, etc. Jocul este extrem de haios, starneste zambete si hohote de ras, multi spun ceva de genul : ” Bai, cat de marfa este jocul asta…”. Hai sa analizam putin fotografia postata mai sus si sa vedem cat de “marfa” este acest joc:

 1. “Angry Birds-Space”

De ani de zile, dar mai ales in ultima perioada, suntem manipulati in legatura cu “extraterestrii” din spatiu, “omuletii verzi” care sunt gata sa invadeze planeta noastra. Sunt tone de materiale despre reptilieni, serpilieni, klingonieni, si alte rase de “extraterestrii”, de fapt toti acesti “extraterestrii” sunt dracii din vechime de care ne spun Sfintii Parinti ai Ortodoxiei. Sa vedem ce mesaje sunt transmise cu ajutorul posterului prin care se promoveaza “Angry Birds-Space”:

Asteroidul

a. Ei, “extraterestrii”, sunt gata sa vina din spatiul cosmic. Observati ca “pasarile furioase” sunt asezate pe un fel de asteriod aflat foarte aproape de Luna…de ani de zile tot urla si manipuleaza miliarde de oameni : ” Vine asteroidul, vine cometa, ne cad bolovanii din cer in cap, etc.” La ora actuala au tehnologia necesara sa puna in scena o apocalipsa controlata si sa nu uitam ca aceste mesaje sunt transmise cu un anumit scop.

b.Stim destul de bine ca masonii sunt inainte mergatorii Antihristului, oamenii care s-au legat prin jurmant sa sprijine Imparatia Antihristica. Sa ne aducem aminte ce ne spune Sfanta Scriptura  in legatura cu stelele ce vor cadea pe pamant :

Capitolul 6 ( Apocalipsa Sfantului Ioan )

13. Şi stelele cerului au căzut pe pământ, precum smochinul îşi leapădă smochinele sale verzi, când este zguduit de vijelie.

Capitolul 8 ( Apocalipsa Sfantului Ioan )

10. Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor.
11. Şi numele stelei se cheamă Absintos. Şi a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare.

Concluzie :

” Noi, masonii, va vom aduce apocalipsa pe pamant ” ( intr-un fel sau altul ) “.

Luna

Luna ( ca si corp ceresc ) si loja satanica a masonilor

Luna – vechi simbol pagan si ocult venerat de toate lojile satanicei masonerii.Sfanta Scriptura ne spune sa nu ne inchinam corpurilor ceresti ( noua, ortodocsilor, ne este interzisa venerarea corpurilor celeste ). Stiti destul de bine Lucifer-Satan, uratorul de Hristos si potrivnicul, este “dumnezeul” venerat de masonerie. Gruparea luciferiana isi marcheaza teritoriile cu aceleasi sigle/logo-uri/simbolistici mistice folosite inca din Egiptul antic si imperiul Babilonian. Desi generatiile omenesti au trecut, ingeri cazuti, conduc si administreaza la fel ca in trecutul omenirii toate imparatiile pamantului, si ofera recompense substantiale de ‘’succes’’ oricui se dovedeste sluga devotata si se inchina lor, si nu Mantuitorului Iisus Hristos – Dumnezel cel Adevarat.

Sfanta Evanghelie dupa Luca ( Capitolul 4 )

5. Şi suindu-L diavolul pe un munte înalt, I-a arătat într-o clipă toate împărăţiile lumii.
6. Şi I-a zis diavolul: Ţie îţi voi da toată stăpânirea aceasta şi strălucirea lor, căci mi-a fost dată mie şi eu o dau cui voiesc;
7. Deci dacă Tu Te vei închina înaintea mea, toată va fi a Ta.
8. Şi răspunzând, Iisus i-a zis: Mergi înapoia Mea, satano, căci scris este: “Domnului Dumnezeului tău să te închini şi numai Lui Unuia să-I slujeşti”.
9. Şi L-a dus în Ierusalim şi L-a aşezat pe aripa templului şi I-a zis: Dacă eşti Fiul lui Dumnezeu, aruncă-Te de aici jos;
10. Căci scris este: “Că îngerilor Săi va porunci pentru Tine, ca să Te păzească”;
11. Şi te vor ridica pe mâini, ca nu cumva să loveşti de piatră piciorul Tău.
12. Şi răspunzând, Iisus i-a zis: S-a spus: “Să nu ispiteşti pe Domnul Dumnezeul tău”.

Deuteronomul – A cincea carte a lui Moise ( Capitolele 17  si 4 ) – Venerarea corpurilor celeste. Stiti destul de bine ca actuala masonerie, inclusiv cea din Romania, este controlata de sionistii din Israel. Sfanta Scriptura ne-a proorocit toate aceste lucruri, punct cu punct :

1. Să nu aduci jertfă Domnului Dumnezeului tău bou sau oaie cu meteahnă, sau cu beteşug, căci aceasta este urâciune înaintea Domnului Dumnezeului tău.
2. De se va afla la tine, în vreuna din cetăţile tale, pe care ţi le va da Domnul Dumnezeul tău, bărbat sau femeie, care să fi făcut rău înaintea ochilor Domnului Dumnezeului tău, călcând legământul Lui,
3. Şi se va duce şi se va apuca să slujească altor dumnezei şi se va închina acelora, sau soarelui, sau lunii, sau la toată oştirea cerească, ceea ce eu n-am poruncit;
4. Şi ţi se va vesti şi vei auzi aceasta, să cercetezi bine şi de se va adeveri aceasta şi se va fi făcut urâciunea aceasta în Israel
11. Atunci v-aţi apropiat şi aţi stat sub munte, muntele ardea cu foc până la cer şi era negură, nor şi întuneric.
12. Iar Domnul v-a grăit de pe munte din mijlocul focului; şi glasul cuvintelor Lui l-aţi auzit, iar faţa Lui n-aţi văzut-o, ci numai glasul I l-aţi auzit.
13. Atunci v-a descoperit El legământul Său, cele zece porunci, pe care v-a poruncit să le împliniţi, şi le-a scris pe două lespezi de piatră.
14. În vremea aceea mi-a poruncit Domnul să vă învăţ poruncile şi legile Lui, ca să le împliniţi în ţara aceea în care intraţi ca s-o stăpâniţi.
15. Ţineţi dar bine minte că în ziua aceea, când Domnul v-a grăit din mijlocul focului, de pe muntele Horeb, n-aţi văzut nici un chip.
16. Să nu greşiţi dar şi să nu vă faceţi chipuri cioplite, sau închipuiri ale vreunui idol, care să înfăţişeze bărbat sau femeie,
17. Sau închipuirea vreunui dobitoc de pe pământ, sau închipuirea vreunei păsări ce zboară sub cer,
18. Sau închipuirea vreunei jivine, ce se târăşte pe pământ, sau închipuirea vreunui peşte din apă, de sub pământ;
19. Sau, privind la cer şi văzând soarele, luna, stelele şi toată oştirea cerului, să nu te laşi amăgit ca să te închini lor, nici să le slujeşti, pentru că Domnul Dumnezeul tău le-a lăsat pentru toate popoarele de sub cer.

Sa privim cateva imagini cu lojile masonice si Luna :

1

3

4

5

Baphomet, cel venerat de masonerie si Luna :

Baphomet1

Sa analizam “Pasarile Furioase”

Masoni

Cunoasteti faptul ca simbolistica masonica, in marea ei parte, cuprinde tot felul de pasari : vulturi, bufnite, soimi, chiar si papagali, etc. Acum sa analizam fiecare “pasare furioasa” in parte si sa vedem la ce concluzie ajungem :

Masoni

1. Avem o  ”pasare furioasa ” de culoare neagra, cu o torta pe cap, aflata pe un asteroid. Interpretarea corecta :

a. Culoarea neagra : Lucifer, dupa ce a fost inger de lumina, a devenit Satan (negru )

b. Asteroidul : Pamantul pe care spera Lucifer sa-l conduca ( prin Antihrist )

c. Torta de pe cap : Baphomet, “dumnezeul masoneriei “

d. ” Pasarea furioasa”, de culoarea neagra, este reprezentarea lui Lucifer

Priviti ce reprezinta cu adevarat “pasarea furioasa” de culoare neagra : torta de pe cap, culoarea neagra, pamantul deasupra caruia se afla .

54

Baphomet si pamantul ( exact ca “pasarea furioasa ” )

564

Baphomet si “torta de pe cap ” ( flacara iluminarii masonice )

Gravura reprezinta interiorul unui templu masonic ( observati cele doua coloane )

7

Cele trei “pasari furioase ” – Venirea Antihristului

1

Observati ca cele trei pasari din parte stanga a imaginii, ascunse in spatele psarii de culoare neagra, au niste aripi in fulger  ( Satan a cazut pe pamant ca un fulger ). Cele trei pasari si pasarea de culoare neagra, adica Lucifer, se uita cu atentie spre oul de culoare alba, il protejeaza asa cum trebuie.Interpretarea corecta este urmatoarea :

a. Cele trei pasari cu aripi in forma de fulger : ingerii cazuti care vegheaza din umbra la ridicarea/nasterea Antihristului

b. In spatele lui Lucifer, pasarea de culoare neagra, se afla ingerii cazuti, impreuna il aduc pe pamant pe Antihrist

“Pasarea furioasa” de culoare rosie cu un singur ochi: centrul imaginii

1

Interpretarea corecta este cat se poate de simpla : masoneria se afla in centrul actiunii, sustinuta de Lucifer, pasarea neagra, ingerii cazuti, cele trei pasare din fundal, iar impreuna asteapta nasterea/ridicarea Antihristului ! Culoarea rosie este atribuita gradului 33 in masonerie ! Culoarea rosie – simbolul focului nestins al cunoasterii ( flacara iluminarii masonice aflata pe capul lui Baphomet si legenda titanului Promoteu, cel care s-a “sacrificat” pentru omenire la fel ca Lucifer ). Masonii sunt cei care pregatesc terenul pentru Antihrist…

“Pasarea furioasa” de culoare violet cu un singur ochi : dreapta imaginii

1

Interpretarea corecta : reprezinta ochiul masonic ” Big Brother “, ” ochiul ” electronic care ne supravegheaza pe toti ( telefoane mobile, camere de luat vederi, computere si laptopuri, Iphone-uri si Ipad-uri, etc ). Observati ca pe cap are o antena in forma de fulger ( Satan a cazut pe pamant sub forma unui fulger ).  ” Ochiul ” electronic “Big Brother” se afla in dreapta masoneriei, ascuns bine de ochii tuturor oamenilor…

Tradatorul Pacepa si culoarea violet

http://deveghepatriei.wordpress.com/2012/01/26/ce-spunea-tradatorul-pacepa-despre-culoarea-violet/

“Pasarea furioasa” de culoare violet o mai gasim si sub aceasta forma ( cat se poate de sinistra-”ochiul” masonic Big Brother, cu cea mai mare atentie, ne monitorizeaza din umbra )

7

“Pasarea furioasa” de culoare albastra ( sub forma de patrat )

1

Cele doua elemente cheie ale simbolistii masonice : patratul si compasul ( “dumnezeiasca” geometrie masonica a universului creeata de  Marele Arhitect  – Lucifer ). Patratul si compasul sunt asezate mereu deasupra scaunului (tronului) Maestrului Adorator, care este amplasat la est in Templele Masonice, directia rasaritului. Masonilor de grad inferior, pana la gradul 10, nu li se dezvaluie ce reprezinta cu adevarat compasul si patratul, le indruga niste povesti despre perfectiunea geometrica a universului si amintirea “fratilor” zidari din Egiptul antic ( cei care au construit piramidele ). Oamenii de afaceri din Romania, ministrii, cantaretii, toti oamenii din tara noastra care sunt recrutati de masonerie, ajung foarte rar la gradul 10, cei mai multi dintre ei sunt bagati in lojile satanice pentru bani. Venerabilii frati ai masoneriei, cei mai indraciti dintre ei, sunt cei care au atins gradul 28 ( oameni de peste 60 de ani ). Acesti venerabili indraciti masoni sunt cei care cunosc o parte din uriasa conspiratie masonica si care sunt punctele cheie ale acesteia: cum sunt manipulati miliarde de oameni, cine sunt oamenii care slujesc cu incredere lojilor masonice, cum se declanseaza conflicte pe intreaga planeta, unde sunt cele mai bogate resurse ale acestei planete, etc, etc. Pe viitor vom realiza un material pe aceasta tema : micii si marii masoni, impartirea lojilor, manipularea oamenilor printr-un flux de informatie, manipularea masonica cu ajutorul masonilor, etc. 

Poster american masonic din anul 1926 : ” Dragostea in patrat (sqaure )

7 (2)

Angry Birds, desen animat – Simbolistica masonica

Priviti cu atentie la 04:49 : piramida masonica cu un singur ochi

Masoni

09:06 – Al treilea ochi a lui ” Big Brother ” si crucea intoarsa ( semnul “flower-power” )

Masoni

Google Chrome a lansat online jocul “Angry Birds”

http://chrome.angrybirds.com/

Ochiul masonic ne priveste cu atentie, ne invita sa ne “jucam” cu el…haios, nu?!

5

Reclame
 
 

Un răspuns la „Cine are acasa tablete, sa nu mai joace acest joc. Este satanic.

  1. Dorel Surubelnita

    05/02/2015 at 20:00

    Ești prost rău.

     

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: