RSS

Incredibil ce vor homosexualii din SUA

09 Noi

Video – ACTIVISTUL HOMOSEXUAL Dan Savage: AVORT OBLIGATORIU 30 de ani de acum inainte pentru ca suntem PREA MULTI OAMENI BLESTEMATI PE PLANETA

 

Iata si traducerea comentariului celui ce a postat pe youtube:

Sugestia lui Dan Savage “Avort Obligatoriu pentru 30 de ani” provoaca revolta

Autorul unei rubrici despre sex, liberalul erudit Dan Savage a atras critici saptamana aceasta cand a sugerat la o conferinta in Australia ca el ar oferi “avort obligatoriu” ca metoda de lupta impotriva suprapopularii.

In timpul festivalului din aceasta saptamana “Idei periculoase” din Sydney, Australia, Savage a aparut ca parte dintr-un grup cu scriitorul conservator britanic Peter Hitchens, printre altii, dazbatand o varietate de subiecte incluzand religie, sex si casatorie. In timpul dezbaterii “Intrebari si Raspunsuri” un membru al audientei i-a cerut lui Savage sa ofere o “idee periculoasa” care ar putea “schimba lumea in mai bine”

Raspunsul sau: Controlul Populatiei. Sunt prea multi blestemati de oameni pe planeta. [Audienta aplauda] Stiti, eu sunt “pentru alegere”, eu cred ca femeile ar trebui sa aiba dreptul sa controleze ce se intampla cu corpul lor. Cateodata, in momentele mele mai sumbre, sunt “impotriva alegerii”. Cred ca avortul ar trebui sa fie obligatoriu pentru vreo 30 de ani de acum inainte. [Amestec de aplauze si stupoare] Aceasta este o idee periculoasa. Ea a vrut o idee periculoasa, asa ca aruncati cu scaunul in mine.

Cum era de asteptat, comentariul a atras furia multora. Ziaristul Tim Stanley de la UK Telegraph a insistat ca si daca Savage ar spune ca a glumit, “nu este nici un zambet pe fata lui si ideea pare a fi fost folosita foarte serios”. Nici nu este amuzant, de altfel. Daca ar fi spus ca oamenii in varsta ar trebui exterminati pentru a reduce numarul, cariera lui s-ar fi sfarsit. Pentru ca a spus ceva despre avort, probabil ca va fi aparat de catre radicalii “pentru alegere”.

El a sugerat deasemenea ca vederile lui Savage sunt mai “autoritare” decat cele ale conservatorilor religiosi pe care in mod regulat ii condamna. Site-ul conservativ Twitchy al lui Michelle Malkin l-a etichetat pe Savage ca “monstruos” si a citat cateva mesaje favorabile lui Savage ca fiind “eugeniste” si “comuniste”.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: