RSS

Mare atentie la aceste inselatorii: viziunea evreului kabalist Michel de Nostredame (Nostradamus) si cometa ISON (SION) de pe data de 03.12.2013

26 nov.

4

Nostradamus – Proorocul mincinos

Ce ne spune Sfanta Scriptura

Întâia epistolă sobornicească a Sfântului Apostol Ioan

Cap. 4

” Iubiţilor, nu daţi crezare oricărui duh, ci cercaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulţi prooroci mincinoşi au ieşit în lume.”

Epistola întâia către Timotei a Sfântului Apostol Pavel

Cap. 4

” Dar Duhul grăieşte lămurit că, în vremurile cele de apoi, unii se vor depărta de la credinţă, luând aminte la duhurile cele înşelătoare şi la învăţăturile demonilor”

Viziunea proorocului mincinos Nostradamus

“Penultimul Papă va fugi din Roma în luna decembrie, când o mare cometă va putea fi văzută pe cer în timpul zilei”, sună profeţia lui Nostradamus.Având în vedere diferenţa dintre calendarul iulian şi cel grigorian, Nostradamus s-ar fi putut referi la demisia lui Benedict al XVI-lea, care a fost anunţată pe 11 februarie 2013 şi a intrat în vigoare pe 28 februarie. Cât despre „marea cometă”, aceasta ar putea fi cometa ISON, care va putea fi văzută pe cer spre finalul lui 2013. În plus, trebuie precizat că Benedict este primul Papă care îşi dă demisia („va fugi din Roma”) după Grigore al XII-lea (în anul 1417, deci înainte de naşterea lui Nostradamus). Adepţii lui Nostradamus sunt de părere că succesorul lui Benedict al XVI-lea va fi într-adevăr ultimul Papă din istorie şi spun că alte simboluri care sugerează acest lucru sunt fulgerul care a lovit Bazilica Sf. Petru, după demisia fostului suveran pontif, sau ploaia de meteoriţi care s-a abătut asupra Terrei la scurt timp după anunţ”

Basilica Sfantului Petru de la Vatican a fost lovita de un fulger imediat dupa ce papa si-a anuntat demisia.

Sfanta Scriptura ne spune asa: “Lucifer a cazut pe pamant ca un fulger“. Semnele vremurilor nu trebuie sa le interpretam dupa cum ne taie mintea, avem credinta putina si induhovnicire si mai putina, dar totusi este bine sa ne punem intrebari: acest fulger l-a anuntat pe Falsul Profet, inainte mergatorul Antihristului?!

In filmul “The Omen” (Antihristul), anul 2006, intalnim o situatie similar: aparatia Antihristului este precedata de o cometa stralucitoare. Colona sonora a filmului a fost compusa de evreul Jerry Goldsmith, iar rolul principal este interpretat de evreul Liev Schreiber.

Liev Schreiber, “tatal” Antihristului din film. Sa nu uitam ca Antihrist, conform cuvantului Sfintilor Parinti ai Ortodoxiei, o sa fie evreu la origine. 

Liev

Coloana sonora compusa de evreul Jerry Goldsmith (“The Omen”) : “Ave Satani”

03.12.2013 – ISON (SION)

În câteva zile, am putea fi martorii unui eveniment astronomic important. Pe 3 decembrie, cometa Ison ar putea apărea la orizontul de est. Pe parcursul întregii luni, milioane de oameni din emisfera nordică vor putea să vadă coada acestei comete, care are o lungime de câteva milioane de kilometri, relatează BBC. Ison provine din norul Oort, o centură de comete care se află la marginea sistemului solar şi care s-a format în urmă cu 4,6 miliarde de ani. Cometa Ison este atât de rară pentru că este un “sungrazer”, o cometă care intră în contact cu coroana Soarelui. Acest lucru se va întâmpla pe 28 noiembrie, moment în care temperatura ei va depăşi 2.000 de grade Celsius. Cometa a fost descoperită pe 21 septembrie 2012 de doi astronomi ruşi. Impactul cu Soarele ar putea să ducă la distrugerea cometei, dar dacă supravieţuieşte, ea va fi vizibilă pe cer toată luna decembrie.

Specialiştii au stabilit trei scenarii privind soarta cometei Ison în următoarea săptămână.

Primul: ar putea să aibă soarta cometei Lovejoy, care a ocolit Soarele în toamna anului 2011. Aceasta a explodat, după ce gravitaţia Soarelui a atras mai mult o parte a cometei. Dacă Ison are un nucleu mai mic de 2 kilometri, ar putea avea aceeaşi soartă. Astronomii estimează că nucleul Ison este în jurul acestei dimensiuni, astfel că estimările sunt la limită.

Al doilea scenariu: Ison ar putea să se comporte precum cometa Encke, care a orbitat în jurul Soarelui de 70 de ori, până când a fost observată, acum câteva secole. Cometa Ison îşi foloseşte rapid gazele şi gheaţa, astfel că astronomii se tem că va avea aceeaşi soartă ca Encke, stingerea.

Al treilea scenariu este cel la care speră astronomii şi care a fost cel al cometei Ikeya-Seki, în 1965. Când cometa a trecut prin coroana solară, căldura a aprins gazele din nucleul ei, iar după ce a ieşit din Soare, coada cometei s-a dezvoltat enorm, devenind foarte vizibilă. În acest caz, astronomii ar putea face observaţii valoroase cu tehnologia mult mai dezvoltată faţă de anul 1965.

http://www.gandul.info

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: