RSS

H.A.R.P.

10 Dec

1505024_205492912968154_61724808_nFurtuni extrem de violente in ultimele luni ! Sa ne aducem aminte ce reprezinta H.A.R.P
În ultimii ani diferitele părţi ale globului au fost expuse din punct de vedere climatic la modificări drastice. Ploi torenţiale, vânturi puternice, căderi masive de zăpadă, secetă, uragane au afectat major viaţa locuitorilor din zonele respective. Un grup de specialişti englezi care au realizat recent un “Atlas complet al lumii” vorbesc chiar de modificări ale conturului unor continente, vizibile din satelit. Explicaţiile meteorologilor sau ale diferiţilor reporteri prezenţi în zonele calamitate au însă mereu drept leit-motiv încălzirea globală a planetei! O explicaţie neutră, care face ca nimeni să nu poată fi considerat responsabil pentru aceste dezastre. Iată în continuare ce spun unii specialiştii – ale căror studii sunt mai puţin mediatizate, încercând să facă puţină lumină în acest domeniu atât de ceţos al vremii, cu tot ceea ce înseamnă ea.
În iunie 1988, dr. James Hansen de la Institutul Goddard de Studii Spaţiale din New York a informat Senatul American că a găsit o metodă pentru a calcula temperatura medie la suprafaţa pământului prin luarea în considerare a mii de date de la staţiile meteo de pe glob. Metoda implica o divizare a suprafeţei Terrei în pătrate de 5 grade latitudine pe 5 grade longitudine, calculând pentru fiecare pătrat temperatura medie pentru fiecare lună, din fiecare an. S-a descoperit astfel că pe ansamblu, pe parcursul a 140 de ani, creşterea globală a temperaturii a fost de doar 0,6˚C ± 0,2˚C. Temperatura medie nu a crescut continuu: pe perioade scurte de timp s-au putut observa fluctuaţii – scăderi sau creşteri cuprinse între 0,15˚ şi 0,5˚C. Prin realizarea de măsurători comparative în apropierea zonelor locuite şi în afara lor, s-a observat creşterea temperaturii globale doar în zonele locuite, dar nu cu valori care să genereze o psihoză colectivă.
Şi atunci de ce o creştere de doar 0,6˚C, care nu poate afecta sistemele biologice, a fost considerată totuşi îngrijorătoare? La acea vreme autorităţile au vorbit în mass media despre studiile dr. Hansen ca despre un indicator al unui viitor dezastru, însă au omis să precizeze care este valoarea creşterii globale a temperaturii. S-au făcut şi în continuare măsurători ale temperaturii atmosferice cu ajutorul baloanelor meteo şi acestea au arătat că pe ansamblu, nu există nici o modificare a temperaturii între anii 1956 şi 2000. Compararea măsurătorilor realizate de sateliţi, baloanele meteo şi la suprafaţa terestră, au arătat doar foarte mici diferenţe între diferitele sisteme. Toate măsurătorile indică aceleaşi modificări atmosferice şi temperaturi asemănătoare. Şi atunci de ce se vorbeşte despre încălzirea globală a planetei? Ce rost are acest refren obsedant care ni se repetă de câţiva ani prin intermediul presei, televiziunii şi radioului? Are el rolul de a deturna atenţia de la adevăratele cauze ale catastrofelor climatice care au început să se petreacă tot mai des? Ce ştiau cei care anticipau o încălzire a climei în 1988 – pe baza unor studii care dovedeau contrariul?

Producerea de inundaţii masive cu ajutorul unor arme climatice

Ideea modificării la voinţă a vremii este veche. De mii de ani înţelepţii vechilor civilizaţii cunoşteau această artă spirituală şi mai ales cum să realizeze aceasta fără a perturba echilibrul general al planetei. Ei cunoşteau faptul că o modificare a unei părţi duce la modificarea întregului. Nu la fel procedează astăzi cei care, prin intermediul producerii unor vibraţii de joasă frecvenţă în atmosferă au creat adevărate arme climatice. Oamenii de ştiinţă au dezvoltat în prezent două modalităţi de manipulare a climei: HAARP şi GWEN.

HAARP. Acest acronim provine de la High-frequency Active Aurol Research Project – Proiectul de cercetare a Aurorei activată cu frecvenţe înalte. HAARP este “un secret păstrat la fel de bine ca şi cel al Proiectului Manhattan, care ne-a adus bomba atomică”, după cum afirmau în revista Nexus dr. Nick Begich şi Jeanne Manning atunci când au scris articolul “Îngerii nu se joacă cu HAARP”. Acest proiect, afirmă dr. Rosalie Bertell, preşedinta Institutului Internaţional de Interes în domeniul Sănătăţii Publice (IICPH), va fi prezentat publicului ca fiind un scut spaţial faţă de diferite arme sau, pentru cei mai creduli, ca fiind un aparat care repară stratul de ozon.
În realitate, tehnologia HAARP constă dintr-un ansamblu de turnuri care iradiază atmosfera cu cantităţi enorme de unde radio de frecvenţă joasă (EFJ). Turnurile HAARP arată ca nişte antene normale, dar sunt specializate în emisia de unde radio. Acest tip de turnuri sunt localizate în mai multe părţi ale globului. America a construit cea mai mare arie de turnuri HAARP în Gakona, Alaska, pe o suprafaţă de 40 de acri. Turnurile HAARP de pe teritoriul SUA sunt acţionate de Directoratul vehiculelor spaţiale ale Laboratorului de cercetare al forţelor aeriene americane (Air Force Research Laboratory’s Space Vehicles Directorate).
HAARP are capacitatea de a plasa cantităţi enorme de unde de joasă frecvenţă (EFJ) în atmosfera terestră, deasupra unor zone strategice şi de a menţine constantă energia, în cazul în care ar exista variaţii, într-o manieră mai precisă şi mult mai bine controlată decât un detonator nuclear. Dr. Nicholas Benich, om de ştiinţă implicat activ în campania anti-HAARP, arată că această tehnologie produce un fascicul foarte puternic de unde radio care încălzeşte şi astfel ridică zone întregi din ionosferă (stratul încărcat electric care se află deasupra atmosferei); apoi undele electromagnetice se întorc spre pământ şi pătrund peste tot, atât în structurile vii cât şi în cele neanimate. Astfel, pe lângă alterarea climei şi crearea de furtuni, HAARP modifică modul în care mintea umană operează şi chiar scade rezistenţa biologică la boli.

HAARP diferă de alte sisteme de încălzire a ionosferei, care aruncă difuz în atmosferă unde de joasă frecvenţă, prin focalizarea semnalului de la majoritatea, dacă nu de la toate turnurile de pe cei 40 de acri, într-un singur fascicul. Oamenii de ştiinţă sunt îngrijoraţi că armata poate crea, datorită acestui instrument, o gaură uriaşă în atmosfera superioară, distrugând astfel protecţia planetei faţă de radiaţiile solare. Dr. Bertell spune despre HAARP că este “un reşou uriaş care poate determina ruperi majore ale ionosferei, creând nu numai găuri, dar şi incizii lungi în stratul protector de deasupra Pământului”.
Tehnica HAARP este în întregime funcţională din 1993. Cam câtă energie de frecvenţă joasă aruncă HAARP în atmosferă? În Alaska, aceste turnuri sunt construite să radieze 1,7 gigawat în ionosferă. HAARP poate afecta astfel şi câmpul electro-magnetic al pământului. Din punct de vedere militar, HAARP este o armă de distrugere în masă, după cum afirmă Michel Chossudovsky, profesor de Ştiinţe Economice la Universitatea Ottawa. El reprezintă un instrument de cucerire, capabil să destabilizeze selectiv agricultura şi sistemele ecologice pe regiuni întinse.
GWEN. Acest acronim provine de la Ground Wave Emergency Network (Reţeaua de urgenţă a undelor terestre). Acestea sunt turnuri enorme care au fiecare câte 100 de cabluri de cupru înfipte în formă de evantai sub baza turnului. Departamentul de apărare a construit aceste turnuri sub motivul că vor fi utile în comunicaţii în timpul sau după o catastrofă nucleară. Această poveste cu comunicaţiile nu va sta în picioare în momentul în care vom înţelege că suflul nuclear distruge orice echipament de telecomunicaţie, făcând imposibilă transmisia radio pentru mai multe ore. Tehnologia EFJ poate crea cutremure şi erupţii vulcanice. Turnurile GWEN sunt localizate în California chiar de-a lungul faliei tectonice şi în zonele vulcanice din nord-vestul Pacificului. Vedem deci cum ceea ce nu poate realiza HAARP prin intermediul atmosferei, GWEN realizează prin intermediul solului. GWEN conlucrează deci din plin cu HAARP.

Marea Inundaţie din Midwest (1993) a fost creată utilizând arme climatice

Reginald E. Newell de la M.I.T – Massachusets Institute of Technology scria în “Geophysical Research Letters Journal” că în atmosfera joasă plutesc uriaşe râuri de apă. Aceste “râuri” nu sunt apă condensată, ci vapori care curg efectiv. Cu alte cuvinte, omul nu le poate vedea şi nici nu realizează când le traversează cu avionul. Dar aceste râuri de vapori sunt enorme. Ele au dimensiunea a 600-700 de km lăţime şi până la 7500 de km lungime. Aceste “râuri” sunt situate la 3 km deasupra pământului, şi au un debit de aproximativ 165 milioane de litri de apă pe secundă. Oamenii de ştiinţă au descoperit că există 5 râuri atmosferice în emisfera nordică şi 5 în emisfera sudică.
Acum, ştiind că există aceste “râuri” în atmosferă, cum e cel mai uşor de creat o inundaţie? Cel mai simplu ar fi să se pună un dig în calea unui astfel de râu şi apa respectivă să fie redirecţionată spre pământ. S-a observat că energia de frecvenţă joasă (EFJ) creează un dig electronic în atmosferă. Aceste diguri electronice pot bloca râurile de vapori, determinând căderea unor cantităţi uriaşe de apă pe pământ.
Un astfel de dig atmosferic artificial a fost creat în 1993 prin acţiunea combinată a turnurilor HAARP din Alaska şi GWEN din Midwest. Oamenii de ştiinţă au lăsat deschisă emisia EFJ timp de 40 de zile şi 40 de nopţi. Rezultatul? A plouat pe tot acest interval. Turnurile GWEN sunt plasate exact pe linia nord-sud, la nord de râurile Missouri şi Mississippi. Bineînţeles că aceste două râuri au fost incriminate pentru producerea inundaţiilor. Pe lângă morţi, răniţi şi distrugerea de locuinţe, această furtună a produs pierderi agricole în valoare de 12-15 miliarde USD.
Care a fost starea vremii în Europa în vara aceasta? În centrul şi vestul Europei erau inundaţii masive, iar în România pârjol. Frontul de instabilitate atmosferică din Europa, despre care ştim că în general înaintează zilnic de la vest către est, se înţepenise parcă undeva deasupra Austriei. Timp de o lună a stat acolo ca şi cum ceva îl ţinea pe loc. Acel ceva a fost exact un astfel de dig atmosferic de netrecut, care a făcut ca apele să rămână în centrul şi vestul Europei, iar seceta la răsărit.

Cu ce scop se creează astfel de calamităţi?

Nu mult după inundaţia din Midwest, din 1993, au apărut tot felul de ştiri despre lipsa de discernământ sau de inspiraţie a celor care şi-au construit sau reconstruit case, în zone predispuse la inundaţii. Aceste ştiri sfătuiau oamenii să nu mai construiască case în astfel de zone. Un plan ingenios pentru a muta populaţia în zonele dorite.

HAARP, după cum afirmă Michel Chossudovsky, face parte din arsenalul de arme al Noii Ordini Mondiale, din cadrul Iniţiativei de Apărare Strategică. Prin comandă militară, economii naţionale întregi pot fi destabilizate prin manipulare climatică. Iar acestea pot fi făcute fără ca victimele să ştie, cu costuri minime şi fără implicarea personalului militar.
În 1977, Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite a adoptat o rezoluţie privind utilizarea ostilă a tehnicilor de modificare a condiţiilor de mediu. Convenţia care a rezultat – Convention on the Prohibition of Military and Any Other Hostile Use of Environmental Modification Technique (ENMOD), a impus semnatarilor, printre care şi USA, să se abţină de la utilizarea oricărei tehnici de modificare a vremii, care ar putea duce la efecte severe, pe termen lung sau pe arii foarte întinse care să afecteze economia şi societatea. Douăzeci şi trei de ani mai târziu, în noiembrie 2000, la Haga, a avut loc Conferinţa despre modificarea climei. Nici delegaţiile oficiale, nici grupurile de acţiune în ceea ce priveşte mediul înconjurător care au participat la această conferinţă, nu au ridicat deloc problema războiului climatic sau a tehnicilor de modificare a climei (ENMOD). La modul oficial, peste acest subiect s-a aşternut o tăcere suspectă. Totuşi numeroşi oameni de ştiinţă au continuat să tragă semnale de alarmă.
Dr. Rosalie Bertell scria în 2000 într-un articol publicat de London Times că “oamenii de ştiinţă din serviciul armatei SUA lucrează la sisteme de modificare a vremii, ca potenţială armă. Aceste metode includ creşterea furtunilor şi deturnarea râurilor de vapori din atmosfera terestră pentru a produce secete sau inundaţii ţintite”.
Marc Filterman, fost ofiţer în armata franceză, amintea despre diferite tipuri de arme neconvenţionale care utilizau frecvenţe radio. În conformitate cu un raport din 1999 publicat în Intelligence Newsletter, el se referea direct la războiul climatic, indicând faptul că atât SUA cât şi Rusia aveau deja din 1980 tehnicile necesare pentru dezlănţuirea unor modificări climatice instantanee. Până la urmă şi Napoleon a fost învins în 1812, tot datorită condiţiilor climatice. HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program sau în traducere, Programul de cercetare al aurolelor active de înaltă frecvenţă), este un proiect de cercetare al Forţelor Aeriene Americane, Marinei Americane, Universităţii din Alaska şi al Agenţiei americane de cercetare al proiectelor avansate în apărare (DARPA), ce are ca scop conducerea de experimente inovatoare în fenomenele ionosferice ale Pământului.
Programul HAARP deţine o serie de antene uriaşe care se află localizate în Gakona (Alaska) şi aflate pe un teren aparţinând Departamentului Apărării al SUA. Aceste antene analizează proprietăţile de bază ale ionosferei şi analizează potenţialul dezvoltării unei tehnologii de comunicare prin ionosferă.

Acestea sunt informaţiile oficiale pe care le oferă guvernul american despre programul HAARP. Adevărul este însă altul…De fapt, HAARP este folosit ca un instrument perfect pentru a crea fenomene ca: uragane, tornade, tsunami şi cutremure. De asemenea, el poate modifica starea psihică a oamenilor.
Cutremurul de la Chengdu (China) din 2008, provocat de HAARP
HAARP şi-a încetat activitatea la ora 22 (ora universală), pe 11 mai 2008. 8 ore mai târziu, pe 12 mai 2008, la ora 6:28 (ora universală) a avut loc un mare cutremur în China, cu epicentrul la Chengdu. În zilele şi orele de dinaintea cutremului, au fost raportate fenomene stranii, ca de exemplu, comportamentul ciudat al unor broaşte din zone şi nori fluorescenţi. Se ştie că cutremurele se află “în lucru” cu câteva zile sau chiar săptămâni înainte de producerea lor efectivă, iar animalele, oamenii senzitivi şi detectorii scalari percep semnele non-fizice ale acestor cutremure.
Dacă cutremurele generează şi sunt precedate de unde scalare, atunci, se pune problema: “Pot undele scalare să declanşeze cutremurele?” Dacă afirmaţia ar fi adevărată, atunci diferite instrumente de acţiune asupra ionosferei pot face asta în scopuri politice şi militare. O sursă militară confirmă că cutremurul din 2008 a distrus cea mai mare bază militară chineză
O sursă de rang înalt din armata Chinei a dezvăluit faptul că acest cutremur din mai 2008 a cauzat o reacţie în lanţ de explozii în zonele montane din provincia Sichuan. Aceste explozii au distrus cel mai mare depozit militar chinezesc, baze pentru testarea noilor arme, precum şi facilităţi nucleare pentru testarea anumitor arme atomice. Aceste informaţii sunt considerate a fi “strict secrete”. După o analiză atentă a datelor seismice, experţii militari din Asia de sud-est au confirmat faptul că un “şoc non-geologic” a apărut în epicentrul cutremurului. Energia eliberată a fost echivalentă cu cea a unei explozii nucleare subpământene. În concluzie: a fost acest cutremur un eveniment natural accidental? Sau a fost creat intenţionat?

Uraganul Katrina…efect al programului HAARP?
2005…Uraganul Katrina a făcut zeci de mii de victime în New Orleans (SUA), oraş care aproape că a fost distrus în totalitate. Elemente din interiorul guvernului SUA sau din alte agenţii americane au avut vreun rol în crearea sau amplificarea uraganului Katrina, folosind tehnologie militară avansată? A făcut parte Katrina dintr-o conspiraţie condusă de elemente din Pentagon… sau poate că a fost un act îndreptat împotriva SUA de către duşmanii săi străini?
Interesant e faptul că în anul 2001, înaintea producerii catastrofelor, FEMA (Agenţia Federală Americană pentru Managementul Catastrofelor) a identificat cele mai probabile trei dezastre care vor avea loc în SUA în următorii ani: un atac terorist în New York (ce s-a produs chiar în acelaşi an, în 2001), un uragan major care va lovi New Orleans-ul (ce a avut loc în 2005) şi un cutremur major în California de Nord. Să înţelegem că acest cutremur trebuie să aibă loc?

Oameni de ştiinţă confirmă că manipularea vremii este posibilă

Dr. Rosalie Bertell, un om de ştiinţă de renume mondial, a confirmat faptul că “oamenii de ştiinţă militari americani lucrează la sisteme de control a vremii, ca arme potenţiale. Aceste metode includ crearea de furtuni şi manipularea vaporilor de apă din atmosfera Pământului pentru a produce secete sau inundaţii controlate”. Încă din anii ’70, fostul consilier de securitate naţională, Zbigniew Brzezinski, în cartea sa “Între două epoci” afirma că: “Tehnologiile vor face posibilă purtarea unui război secret, în care tot mai puţine forţe militare vor fi necesare (…) vor exista tehnici de manipulare a vremii, în care se vor putea produce inundaţii sau secete”.
Marc Filterman, un fost ofiţer militar francez, susţine că există câteva “arme neconvenţionale” care folosesc frecvenţele radio. El se referă la “războiul meteorologic”, spunând că SUA şi URSS au experimentat deja la începutul anilor ’80 aspecte care ţin de schimbările climatice (uragane, secetă). Aceste tehnologii fac posibile dereglări atmosferice prin folosirea undelor de frecvenţă foarte joasă.
Într-un studiu secret al armatei americane, ajuns pe mâna presei, se afirmă între altele: “În SUA, modificările vremii vor face parte din politica de securitate naţională, atât în aplicaţii interne, cât şi internaţionale. Guvernul nostru va urmări o asemenea politică, în funcţie de interesele sale, la diverse niveluri”.

HAARP, complet operaţional
Deşi nu există dovezi concrete că HAARP ar fi fost utilizat, descoperirile ştiinţifice sugerează faptul că programul este complet operaţional, fiind folosit deja în câteva locuri din anul 2007. Manipulările climatice produse de HAARP (accidentale sau deliberate), fac ca economiile naţionale să devină mai slăbite, distrugând infrastructura. “Conform lui de Aquino, folosind frecvenţe înalte, HAARP poate modifica, şi chiar controla gravitaţia, prin blocarea undelor gravitaţionale locale. De Aquino pretinde că obiectele grele pot fi mutate şi chiar transportate prin crearea unor “scuturi gravitaţionale”. Dar, HAARP ar putea face chiar şi mai mult. Conform lui De Aquino, HAARP are capacitatea de “a îndoi timpul”. Dilatarea timpului, un efect relativistic descris în teoria specială a relativităţii a lui Einstein, este creată de masă, care, apropiindu-se de viteza luminii, afectează gravitaţia prin “îndoirea” spaţiului şi timpului.”
Dar, cercetătorul Mike Hagan a găsit evidenţe că HAARP poate fi folosit pentru a energiza şi controla imensele şi necunoscutele puteri străvechi “zăvorite” în marele piramide ale lumii… o putere incredibilă ce poate duce lumea la pieire, dacă ar fi eliberată. Mike Hagan crede, ca şi alţi cercetători, că vechile piramide ale lumii sunt de fapt gigantice maşinării care generează electricitate.
Un inginer austriac, pe nume Trawoger, a construit un model sub formă de piramidă, respectând proporţiile structurilor străvechi, cu ajutorul căruia a reuşit să producă energie electrică, fără niciun risc; astfel, vechile piramide ar putea constitui drept surse de “energie verde”. 

 

http://www.certitudinea.ro/

Anunțuri
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: