RSS

În ce “limbi” vorbesc penticostalii?

29 dec.

Se cred la Cinzecime si isi inchipuie ca vorbesc in “limbi”. Secta penticostala e un “cadou” putred si din partea “profetului” Charles Parham. Ereticii astia nu sunt doar hoti de Scriptura. Au furat si Crezul Ortodox, apoi l-au adaptat dupa cum le-a placut. Pur si simplu sunt hoti ordinari, paraziti ai crestinismului.

Secta penticostala, ca multe alte erezii, poarta stampila “made in U.S.A” si este o contrafacere ordinara a invataturilor crestine.

Propagandistii acestei secte au mintea drogata de aburii “reformei” ,  singura lor menire e aceea de a impacheta erezia penticostala cat mai frumos.

Oare in limbile cincizecimii vb astia?

Ramane decat sa analizam. Pe vremea Sf. Apostoli, ni se spune in Biblie,  fiecare ii auzea pe Apostoli vorbind in limba sa materna .

Si erau uimiti toti si se minunau zicind: Iata, nu sint acestia care vorbesc toti galileeni? Cum AUZIM noi fiecare LIMBA NOASTRA in care ne-am nascut?” (F.Ap.2,7-8).

Erau uimiti cu totii, fiecare ii auzea pe Apostoli vorbind in limba sa materna, nicidecum ce se intampla la ereticii penticostali.

La sectantii care’si zic penticostali, este o treaba patologica ,este un fel de bolboroseala, deoarece pretinsa graire in “limbi “nu este vorbita de nici un popor. Sunt fara inteles si seamana mai degraba cu limbile babiloniene, decat cu limbile Cincizecimii, deoarece sunt alcatuite din fraze din diferite limbi,  fara sens si nu spun nimic pe inteles.

Sf. Scriptura ne lamureste in aceasta privinta…..

Daca prin limbi nu veti da CUVANT LESNE DE INTELES, cum vor cunoaste ce ati grait ? Veti fi niste oameni care graiesc in vant “( I Corinteni 14, 9 ).

”Limbile” vorbite de penticostali nu sunt chiar limbi. Vorbirea lor contine cuvinte straine, fara legatura si inteles, nu alcatuieste o vorbire precisa. Oare in felul acesta vorbeau Sf.Apostoli in ziua Cincizecimii? Hai sa vedem ce spune cartea Faptele Apostolilor…

Si, iscindu-se vuietul acela, s-a adunat multimea si s-a tulburat, caci fiecare ii auzea pe ei vorbind in LIMBA sa “(Fapt. Ap. 2, 6).

Treaba este limpede ,”fiecare ii auzea pe ei vorbind in limba sa”, nu bolboroseli sectante.

Bolborositul ala penticostal , identic cu o perosanele posedate, tavalitul pe jos, concertele rock asa zis “laude lui Dumnezeu”, adica tot ce fac ei in sinagoga satanei, astea toate le “aminteste” Hristos.

Si multi prooroci mincinosi se vor scula si vor amagi pe multi. “(Matei 24, 11)

O limba are SENS!

Dumnezeu nu tine cont de bolboroseli, Sfintii Apostoli vobeau in LIMBI ADEVARATE, nu invetii DRACESTI!

sursa: http://mihailandrei.wordpress.com

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: