RSS

Confesiunile zguduitoare ale unui mason de rang înalt ce este învins de boală

31 dec.

Un mare magnat al ţiţeiului – un mason de rang înalt din cadrul sinistrului grup ultrasecret Bilderberg este bolnav de cancer într-un stadiu terminal şi se află în SUA. De curând, fiind plin de remuşcări pentru tot răul pe care l-a făcut, el şi-a deschis inima în faţa pastorului Lindsey Williams, care apoi a dezvăluit public confesiunile sale săptămâna trecută.

El i-a relatat cu limbă de moarte pastorului unele dintre evenimentele care urmează să se abată peste noi toţi în anul următor (2012) şi totodată a spus că înainte de preluarea conducerii lumii de către sinistra grupare satanică intitulată „Noua Ordine Modială“, vom fi conduşi, aşa cum de altfel se spune şi în Apocalipsă, de către chinezi, care după cum ştim sunt rasa cu pielea galbenă. El a adăugat că deşi China va părea că este noua superputere, cei care o vor conduce din umbră, sau altfel spus Adevăraţii Stăpânitori, vor fi bancherii care fac parte din sinistrul grup al aşa-zişilor „iluminaţi“, ce vor rămâne ascunşi, pentru ca acţiunile Chinei şi ale chinezilor să apară în prim-plan, în timp ce aşa-zişii „iluminaţi“ vor acţiona aşa ca şi până acum, folosind acest paravan pus la punct cu viclenie.

În cele ce urmează, oferim un rezumat ale acestor confesiuni, ce includ şi alte dezvăluiri despre unele fapte ce sunt plănuite de Francmasoneria mondială şi care ne sunt puse la dispoziţie nu de către mijloacele mass-media, care cenzurează în permanenţă astfel de ştiri jenante, ci de către mass-media alternativă, care din fericire nu este controlată de masoni.
Punctul 1.
În cel mult doi ani de acum încolo, va fi plănuită şi dusă la îndeplinire o lovitură militară fulgerătoare asupra Iranului, ce va declanşa apoi un război care la scurt timp după aceea va face să se dezlănţuie cel de-Al Treilea Război Mondial. Aşadar, atunci când războiul împotriva Iranului va porni, va izbucni totodată şi cel de-Al Treilea Război Mondial, care va face să intre în luptă mai multe ţări ale globului şi în felul acesta noua conflagraţie mondială se va generaliza şi va face milioane de victime.
Punctul 2.
Dolarul american va fi cu siguranţă mort până în anul 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „iluminaţii“ şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apare la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012. Complotul urzit din umbră ce vizează distrugerea valutelor este în curs de implementare, aşa că este cel mai bine să vă retrageţi neîntârziat banii din bănci, să urmăriţi să cumpăraţi aur sau argint, deoarece preţul acestor metale rare va atinge în curând preţuri astronomice, aşa cum nu au existat niciodată până în prezent!
Acest mason de rang înalt a spus: „În cel mai scurt timp, chinezii şi China vor fi cei mai puternici“. China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât şi populaţia Americii vor fi reduşi la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia.
În mod foarte semnificativ, Timothy Geithner, secretarul trezoreriei Statelor Unite, vorbeşte fluent chineza, iar Kevin Rudd, fostul prim-ministru al Australiei şi actualmente ministru de externe vorbeşte fluent mandarina. În cel mult doi ani de acum înainte, aproape că nu vom mai recunoaşte Statele Unite ale Americii. Elita din umbră a „iluminaţilor“ va accelera cât va putea procesul de subjugare a maselor de oameni de pe această planetă. Se va urmări introducerea cip-ului RFID obligatoriu la cât mai mulţi locuitori ai acestei planete. La capătul acestor doi ani (respectiv la sfârşitul anului 2012), masele mari de oameni vor fi aduse într-o stare de debusolare completă şi vor fi atât de sărace, încât nici măcar nu vor mai fi în stare să se răzvrătească. Instalaţiile secrete HAARP vor acţiona de la distanţă pentru a genera prin intermediul anumitor energii psihotronice o stare ciudată de hipnoză şi letargie globală, care va afecta minţile imensei majorităţi a fiinţelor umane care trăiesc pe această planetă. Prin intermediul instalaţiilor HAARP, fiinţele umane vor fi aşadar scufundate într-o stare ciudată, letargică, ce va atrage după sine o obnubilare şi o diminuare a voinţei, iar aceasta le va face să nu reacţioneze, chiar şi atunci când condiţiile de viaţă ale maselor mari de oameni se vor înrăutăţi din ce în ce mai mult. Imensa majoritate a fiinţelor umane se vor comporta întocmai ca nişte „legume“, ca şi cum ar fi sedate, robotizate şi inerte.
Punctul 3.
Aurul şi argintul vor fi şi vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Ştiind aceasta, realizaţi urgent conversia în aur a activelor şi a banilor de care dispuneţi. Realizaţi aceasta cât mai urgent posibil. Nu lânceziţi şi nu vă îndoiţi, pentru că „iluminaţii“ au de gând să facă să se prăbuşească în continuare, foarte curând, toate băncile. Se va intra într-o stare de depresiune economică şi atunci vom deveni cu toţii foarte săraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulţi dintre noi vom fi obligaţi să îmbrăţişăm modul ţărănesc de viaţă, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraş, datorită sărăciei în care ne vom afla…
Nu speraţi că veţi putea depinde de bunurile imobiliare, deoarece şi piaţa acestora se va prăbuşi în curând, căci oamenii nu vor mai avea cu ce să cumpere case şi ca urmare, preţul actual al bunurilor imobiliare se va prăbuşi. Nu este cazul să spere cineva că va putea să trăiască din averi, din moşteniri sau din investiţii, căci toate acestea vor dispărea atunci când băncile se vor prăbuşi şi vor da faliment una după alta.
Punctul 4.
În curând, petrolul brut va ajunge 150-200 dolari barilul, în următoarele câteva luni!
Punctul 5.
Băncile orchestrează criza ipotecilor bancare care va fi reglementată prin actul care a fost validat de Congresul SUA cu două săptămâni în urmă şi care le permite băncilor să ia în stăpânire casele datornicilor fără a avea nevoie de alte împuterniciri. Dacă aveţi ipotecă, achitaţi-o acum sau vindeţi-vă casa pentru a vă putea permite să plătiţi integral suma pentru o altă locuinţă, chiar dacă cu banii rezultaţi din vânzare o să cumpăraţi doar o garsonieră. Asiguraţi-vă încă de pe acum că locuinţa voastră, chiar umilă, este achitată integral, căci în curând milioane de oameni îşi vor pierde casele.
Punctul 6.
Legea Sănătăţii ce a fost promovată de Preşedintele Obama este totodată un instrument perfid de control ce este dictat de către bănci şi va fi pus în aplicare de către societăţile de asigurare. Preluarea controlului de către Guvern asupra armelor de foc ale americanilor precum şi eutanasia sunt totodată ascunse în această lege perfidă.
Punctul 7.
Guvernul SUA a dat cu mai mulţi ani în urmă canalul Panama Chinei, iar aceasta a fost o strategie a Consiliului de Relaţii Externe (CFR) şi a Comisiei Trilaterale.
Punctul 8.
Este necesar să ştiţi că la ora actuală China deţine deja toate porturile greceşti.
Punctul 9.
Actualmente China deţine 90% din toate mineralele rare ale pământului şi utilizează felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc.
Puţini ştiu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevărat. La ora actuală SUA se află la mila Chinei!
 
Punctul 10.
China este cel mai mare extractor de resurse minerale naturale care există la nivel mondial. Ea deţine mai mult de jumătate din exploatările miniere din Australia. China deţine totodată exploatări miniere în Africa, în SUA, în Orientul Mijlociu, în Canada. China deţine un monopol de 90% asupra tuturor mineralelor rare ale pământului!
 
Punctul 11.
China fae tanzacţii cu toate monedele importante ale lumii, devenind extrem de bogată în numerar şi în felul acesta, ea poate cumpăra şi vinde în orice monedă.
Punctul 12.
Puţini ştiu că Rusia este cel mai mare producător de petrol şi gaze. Ştiind aceasta, trebuie să fim foarte atenţi asupra a tot ceea ce se petrece atât în Rusia, cât şi în China. Dat fiind faptul că au interese majore cu aceste ţări, americanii nu vor câştiga niciodată un război împotriva lor, deoarece SUA şi-a mutat toată industria de producţie în China.
Punctul 13.
Elitele aşa-zişilor „iluminaţi“ alcătuiesc guvernul negru din umbră. Împreună cu globaliştii, ele doresc să declanşeze o criză de mari proporţii în Orientul Mijlociu în următoarele câteva luni.
Banca Goldman Sachs împreună cu City Bank şi FMI se focalizează deja asupra Iranului. Aceste bănci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de către elita aşa-zişilor „iluminaţi“ să atace.
Trebuie, de asemenea, să fiţi conştienţi de faptul că SUA şi Europa au vândut de curând computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitură mârşavă în mod abil premeditată.
 Toate acestea arată că se exercită din umbră felurite acţiuni de sabotare a Iranului, tot aşa cum s-a făcut şi în cazul Irakului şi totodată se fac pregătiri pentru un atac fulger împotriva Iranului, care atac va izbucni atunci când „iluminaţii“ vor considera că a sosit momentul, pe neaşteptate.
Punctul 14.
„Iluminaţii“ vor să implementeze la nivelul acestei planete sinistrul proiect satanic „Devil’s Mesia“ („Mesia Diavolului“). În realitate, acesta este o acţiune sub acoperire prin care „iluminaţii“ vor, de fapt, să facă posibilă apariţia sinistrului Antichrist. Ei nu îl numesc Antichrist pentru a nu trezi suspiciuni prea mari şi tocmai de aceea au intitulat, în mod viclean, acest proiect satanic „proiectul Devil’s Mesia“ (Mesia Diavolului – sau altfel spus, „unsul“ sau mesagerul lui Satana).
 Magnatul cel bolnav de cancer care se află într-un stadiu terminal a mai spus:
„De curând, „iluminaţii“ au decis că trebuie să ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu şi de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planetă, pentru a întrona neîntârziat Noua Ordine Mondială“.
Acest magnat a spus că „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“) înseamnă, înainte de toate, perversitate multiplă şi totală care trebuie să fie acceptată ca un mod normal de viaţă de către toţi locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia şi sexul animalic, abject şi lipsit de afectivitate sau iubire trebuie să predomine în cel mai scurt timp pe această planetă. Pentru aceasta, „iluminaţii“ au decis că mai întâi trebuie să implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmărind să îi năucească pe oameni şi să îi facă să nu îi mai intereseze iubirea, care trebuie, în viziunea lor satanică, să fie înlocuită doar cu sexul. Ei se gândesc să acţioneze în modul acesta abject şi pervers deoarece şi-au dat seama că nu îl pot aduce pe „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“) acolo unde va exista un popor drept, care crede în Dumnezeu şi care respectă în continuare valorile spirituale şi morale. Mai întâi, „iluminaţii“ vor urmări să pervertească toate popoarele acestui Pământ şi după aceea vor alege care va fi poporul cel mai pervertit şi acolo îl vor face să apară, fiind susţinut de ei şi de toate mijloacele mass-media, pe „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“).
Punctul 15.
Cei care s-au autointitulat „iluminaţii“ fac presiuni pentru a institui o aşa-zisă religie unică a lumii (One World Religion) şi pentru aceasta creează organizaţii fantomă cum ar fi Consiliul Naţional al Bisericilor, care este finanţat din umbră chiar de către aceste organizaţii satanice masonice, cum ar fi fundaţiile evreilor Rockfeller, Carnegie şi Ford.
Este interesant de observat că la ora actuală crearea unor aşa-zise comunităţi religioase de către aşa-zişii „iluminaţi“ este un factor cheie în promovarea unui fals ecumenism ce se urmăreşte să fie întronat prin intermediul unor astfel de consilii şi fundaţii în care nu sunt incluşi oameni care cred în Dumnezeu, ci fiinţe umane corupte, perverse şi avide de câştiguri financiare fabuloase. Astfel de iniţiative-fantomă ce se bazează pe clerul corupt au preluat deja majoritatea bisericilor din Statele Unite. Rămâi pur şi simplu uimit, şi la prima vedere nu îţi vine să crezi atunci când descoperi modul mârşav, viclean, pervers în care astfel de aşa-zise iniţiative religioase sunt create pentru a aduce, chipurile, cuvântul Domnului Dumnezeu sau sunt promovate, zice-se tot în numele lui Dumnezeu, cu toate că este clar pentru oricine vrea să vadă că în realitate ele urmăresc să deturneze pe adevăraţii credincioşi atât în anumite zone din Statele Unite ale Americii, cât şi în Irlanda şi mai recent în arhiepiscopia Westminster din Anglia. Astfel de „iniţiative religioase“ viclene urmăresc să conducă omenirea către o aşa-zisă Biserică atotcuprinzătoare, din care însă Dumnezeu va lipsi în realitate.
Punctul 16.
Deja au fost votate ordonanţe care sunt supranumite „hotărâri locale“ (ele au fost chiar adoptate în unele state din SUA) care îl împuternicesc deja pe şeriful districtului să vină şi să pună lacătul pe o biserică în cazul în care se face o reclamaţie împotriva acestei biserici, mai ales împotriva pastorului ei, de îndată ce acesta vorbeşte împotriva homosexualităţii, împotriva anumitor vicii, sau ia atitudine împotriva pedofiliei. În felul acesta, prin uneltele lor mârşave, „iluminaţii“ pot prin astfel de ordonanţe să închidă bisericile în afara oricărui proces legal şi ei acţionează în felul acesta aşa cum se acţiona mai demult în China.
Punctul 17.
Acest magnat al petrolului a mai spus: „«Iluminaţii», care oricum au deja un control aproape complet asupra mijloacelor mass-media, plănuiesc să obţină un monopol complet în acest domeniu, pentru a implementa cât mai repede Noua Ordine Mondială. Deja ei au corporaţii mass-media ce sunt deţinute de anumite grupări masonice. Aşa-zişii „iluminaţi“ plănuiesc cu premeditare să distrugă civilizaţia prezentă. La ora actuală, elitele masonice mondiale în cârdăşie cu aşa-zişii „iluminaţi“ controlează nu numai Rusia, dar şi China, şi controlează din umbră în totalitate atât pe preşedintele SUA (Obama), cât şi congresul SUA. Dat fiind faptul că Congresul SUA este controlat din umbră de Francmasoneria mondială în cârdăşie cu aşa-zişii „iluminaţi“, aceştia vor urmări să bage pe gât poporului american „Cyber Security Act“ (Legea securităţii cibernetice), prin care vor putea cenzura după bunul plac informaţia ce se publică pe internet, precum şi Carbon Tax Act (Legea taxei pe emisiile de dioxid de carbon), prin care vor impune o taxă pe emisiile de dioxid de carbon, sub pretextul înşelătoriei cu „încălzirea globală“. Apoi, contribuabilii americani naivi şi manipulabili vor fi rugaţi să salveze ţara din ghearele crizei ipotecare şi prin aceasta vor fi „jumuliţi“ de ultimele resurse financiare şi vor aduce pe tavă în jur de trei trilioane de dolari marilor bănci, care vor înghiţi aceste sume şi le vor folosi după cum vor aşa-zişii „iluminaţi“. Băncile mari vor urmări să distrugă băncile mici care fac eforturi să salveze economiile în anumite ţări. Aşa-zişii „iluminaţi“, care sunt de fapt nişte mega-zarafi sau, altfel spus, nişte mega-cămătari ai planetei, nu vor permite însă aşa ceva. Pentru ei, jocul este crud, este lipsit de fair-play şi înseamnă înainte de toate dobândirea prin orice mijloace a unui control total al tuturor banilor, inclusiv un control al banilor tăi, al casei tale, al maşinii tale, al întregii tale intimităţi şi chiar al vieţii tale. În curând, se va impune ca obligatorie implementarea sinistrului cip RFID.
/despremasonerie blog/
Reclame
 
 

2 răspunsuri la „Confesiunile zguduitoare ale unui mason de rang înalt ce este învins de boală

 1. flory

  30/06/2014 at 18:41

  dacà aveti ràbdare sà cititi …..si poate ideia ajutà pe cineva , care i în shomaj , lucreazà pe un salar de mizerie ,sau nu are nimic sau poate vrea sà vinà definitiv în tzarà si cînd nu ai nici o sansà ….. am o vecinà în Ro. pensionarà fostà învàtàtoare si cu o pensie de mizerie de nu i ajungea nici sà si plàteascà întretinerea ..dupà ce a plecat .copii ei la facultate .în Norvegia .si a vîndut appartamentul si s a dus la casa bunicilor la tarà.dee 5 camere mari cu pàmînt mult pàdure ..si cu jumàtate din banii apartamentului . si a tras apa si canalizare ( cà are fîntîna la poarta )a fàcut baia bucàtària modernà + acoperisul +2 sobele reparate. iar în toate 5 dormitoare mari un perete si a transformat un sifonier mare cu etajere si pe deasupra cu usi lungi mari culisante pe rotile sus si jos si i încadrat pe o shinà la nivelul dusamelei ..si i fàcut din scînduri tàiate corect lipite si bàtut în cuie dar se poate face si din placaje si pe deasupra si a lipit un fototapet frumos dar merge si cu tapet sau o un material catifea ..sau mochetà …iar pe alt perete a pus fori de interior cu plante depoluante pentru cà noaptea nu avem oxigen suficient … iar din magazia ia mare de +350m2 (totul ràmas de la bunici )din curte a transformat o în (zic eu laborator cà este f bine aranjatà numai cu rafturi .compartimentatà în 3 ; 1..unde tine animalele 2.unde tie cerealele paiele lemnele .3..laboratorul unde în cele 4 coltiri are pus..1 centrifuga de scos mierea de albine .+toate cele de la apiculturà.2 ..are pus o moarà ffusor de manevrat de màcinat fàina fff fàinà si pentru pàsàri ( pentru 1 h de învîrtit la roata morii faci fàinà pentru o sàptàmînà si vine aproape toti din sat ) 3.o presà màrisoarà si aia foarte usor de manevrat . pentru fàcut ulei…din sîmburi de struguri .floarea soarelui .rapità.orez.etc . iar moara si presa sunt fabricate aproape acelasi mecanism foarte simple adica 2 pietre rotunde mari grele und se scurge pe un canal uleiul iar la fel si cu moara cu fàina .4 are cazanul de fàcut tzuicà si cu toate alea de fàcut vinul ,iar în mijloc are o masà mare lungà din lemn masiv rezistentà…+ o masinà ARO model vechi cu 85000km dar masina i impecabilà se cunoaste cà i robustà rezistentà toate astea sunt ràmase de la bunicul ei …om GOSPODAR se vede) si bine înteles cà este o curàtenie impec.) îar în colturile casei de afarà si a magaziei (laborator) si a pus butoaie + robinet cu furtune cu gàurele pentru sà curgà direct din burlane apa de ploaie de udat gràdina unde nu vezi un fir de iarbà sàlbaticà în gràdinà printre pàtrunjel màrar, ceapà ….etc pentru cà si a îngràdit parcele dreptunghiulare cu pînzà geotextilà ( valabil + 25 ani )si deasupra un strat de+ 45 cm. de pàmînt curat si gras din minà si ca sà tinà umezealà si sà se oxigeneze bine are pus peste parcele con de brad +are un butoiasi pe rotile cu o pompà de stropit cà îsi face solutia cu jumàtate cu otet cu apà si stropeste toate legumele , fructele si a cumpàrat un tractoras de ocazie + o vacà + 3 oii+ 2 capre+gàinii (erau pui )+4 stupi de albine +obligat porci ( erau mici )special pentru cà si a fàcut o instalatie de biogaz ..pentru aragaz +2 sobe ( instalatia i a dat o prietenii ei din Ger.)…..si munceste din primàvarà pînà în toamnà asa organizat si în ritmul ei..+ fàrà siestà la prînz NU poate rezista . le face pe toate pentru cà si a usurat munca.pài la ora 5 dim. mulge vaca, capra , oile si le trimite là pascut îi cineva din sat care se ocupà cu toate animalele mari omul din sat si le aduce seara ..si are bani bani..cà vinde.adicà îi vin clientii la poartà … brînzà .ouà.carne .tzuicà.vin.miere de albine de tot felul de zarzavaturi .(.iar jambonul si cascavalul àla bun afumat face schimb cu ulei de màsline tot asa de la prietenii ei din Fr. provence)….si dureazà cam 2 ani ca sà ti faci totul si dupà aia ai si recoltà ……iarna se duce numai pe la statiuni termale… iar vara excursii prin europa cà are prieteni peste tot.. si musafiri de peste tot si aproape toti i au luat ex…..vara trecutà a fost plecatà în croazierà cu vaporul 10 zile si a fàcut turul mediteranei cu totii prietenii cînd pleacà în vacante este fff elegantà de nici nu zici cà munceste la tarà .( si cînd pleacà are grijà vecinii ei tot asa GOSPODARI).iar îmi spunea cà înainte avea geanta plinà cu medicamente si bolnavà tot timpul iar fàrà cafeaua dimineata NU se putea trezi si obosità toatà ziua iar acuma se simte foarte bine ..NU mai bea nici cafea nu mai mànîncà nici carne … a devenit vegetarianà numai cu sucuri de fructe , salate de sezon ,tofu ..si zice cà se simte mult mai bine si e mai energicà ….dar ce bine aratà parcà întinereste nici un rid nu vezi pe fata ei ,zice cà dacà mai eram la bloc acum cred cà stàteam numai prin spitale …aaaa NU cred cà eram si moartà..de politicà nu prea vorbeste dar a fost 2 zile în Buc. la manif. si zice dar am o supàrare vesnicà în suflet cà am 2 copii plecati Norvegia au terminat facultatea acolo de doi anii si acum lucreazà în Norvegia cu un salar fff bun ,au de toate si nu pot sà vinà în tarà definitiv ,din motivul salarului fff mic iar din .salarul l lor i au cumpàrat un tv 3D.mare plasma un robot de bucàtàrie ff scump kenwood cooking sef , un aspirateurs performant zepter tuttoluxo 6 .vor sà i cumpere o masinà 4/4 dar mama lor a refuzat si zicîndu le cà masina mea ARO de la bunicu nu o înlocuiesc cu nici una ..doar dacà se stricà de tot ,ba copii ei i au zis ca sà nu mai munceascà atît cà ei pot sà i dea bani ,,, dar vecina le a zis clar si hotàrît un DA dar atunci cînd sunt bàtrînà si cînd nu mai pot sà mà misc,,, dar acum ce sà fac cu banii !!!! adicà sà mi abandonezi gràdina ,farmacia mea prietenii mei care avem acelasi subiect comun si tot ce mà înconjoarà ( numai pentru bani !!! ) àsta nu este stilul meu de viatzà parazitarà ,,,si nici o datà nu le a cerut bani (din principiu) pentru cà le a zis cà are bani ,dar dacà are vre o urgentà gravà atunci DA si vrea sà le demonstreze si ea la copii ei cà doamne fereste ce se întîmplà în viatza asta cà ai sau nu studii pentru cà pàmîntul casa de la tzarà nu se vinde, cà aia te salveazà ..asa i au zis si bunicii ei mereu ..dar ea nu prea îi venea a crede si cînd a vàzut cà i din ce în ce mai greu si trist ,atunci sa întors cu lacrimi în ochi si îsi spunea (dumnezeu sà và ierte ) dar mare dreptate ai avut parcà ai stiut cà o sà avem viatà grea ,,, ,,si ca sà continui ..,,, sà stii cà decîteori vin în tzarà copii în concediu de sàrbàtori pleacà cu masinile încàrcati cu de toate cà au ladà mare frigorificà iar toate produsele din carne / brînzeturi le înpacheteazà în frunze de vie si dupà aia le pune în pungi alimentare special vid ,chiar dacà au bani nu au încredere de produsele din magazine ..dupà cum se vede ,deci se poate si ce are ea în plus fatà de marea majoritatea ,moara de fàinà si presa de fàcut ulei …dar nimeni nu a zis cà i usor dar cînd te duci la muncà acolo i usor cu un salar de mizerie si la jumàtatea lunii nu mai ai nici un ban…pài viata asta zi /zi te înbàtrîneste asta te înbolnàveste ..
  aproape în fiecare lunà . îi vine în vizità cîte o familie din EU. si sà stiti cà prietenii ei cînd vin la ea s au ea cînd pleacà la ei ..sunt musafiri 3 h. si toti stiu coltul lor ce sà facà …..se ajutà mult între ei ….dar tre. sà stii sà ti alegi prietenii ca sà nu te fure s au sà vinà numai la masà la bàut la bîrfà tipic profitor ….tre sà i faci sà înteleagà cà prietenia i sà ne ajutàm între noi si vacantele înpreunà ……..defapt ( cine se aseamànà se adunà )…si acuma cînd pleacà pe la statiuni prin tarà au làmurit si vecinele , prietenele ei ro. ca sà meargà înpreunà adica femeile o sàptàmînà si bàrbatii alta sàpt. pentru cà tre. sà stea cineva acasà pentru animalele , gospodària .dar nu stiu cum sà và ex. prima datà cînd le a propus sà se plece separat ,,,, bàrbatii NU au fost deacord dar ce scandal mai fàceau ,, nici în ruptul capului ,, dar insistînd ..pînà la urmà au cedat si au fost deacord ….iar dupà prima plecare a bàrbatilor singuri vre o 6 în statiunie au venit mai relaxati , bucurosi mai calmi mai uniti mai glumeti mai secretosi , ba acuma chiar insistà , ca plecarea sà fie pe rînd , pentru cà tre sà stea cineva acasà cu animalele ..iar nevestele îsi pun semne DE ( ‘???;;;///::::!!!!!!!.) …….
  …. sà và povestec cum s a înprietenit pe loc vecina cu FR. din salon de provence .. erau îtr o statiune termalà în ro.iar fr càutau ceva s au nu îtelegeau ceva …dar vecina cum este o vorbàreatà si dupà aia au intrat în discutie cu de toate dar discutia mai atràgàtoare a fost atunci cînd era de agriculturà gràdinà retete de bucàtàrie plante medicinale … pentru cà si fr. au o plantatie mare de màslini amande smochini ..BIO Plante aromatice.( si vînd ulei de màsline care 1 l costà + de 70€ BIO numai pe la restaurantele si hotelurile de LUX Paris , Cote d’ Azur )…si dupà vacanta la termale i au invitat la ea pentru o zi si au ràmas o sàptàmînà iar le a preparat sarmale cu ciorbà de burtà cu mititei de au zis cà ei nu au mîncat în viata lor asa bunàtàti gustoase si asa lea plàcut la vecina tot au zis cà s în paradis ..curat toate în ordine i au impresionat magazia ( laboratorul ).ba i au invitat si la o nuntà în sat … fr .ei stiau de la tv. de noi cà suntem numai tzigani hoti sàraci ….de au ràmas inpresionati si au schimbat pàrerea pe loc de noi ro.si ei se mirau cum de dà pe la tv. de ro. cà suntem o tzarà de tzigani prosti hoti excroci …cà defapt realitatea i alta suntem niste oameni de treabà gospodari veseli ba ziceau cà suntem mai omenosi decît ei fr….dar cum ziceam cà vecina are 2 copii …. i au fàcut o surprizà mare …au cumpàrat un teren agr. în Franta Salon de Provence de 11 ha. lîngà prietenii ei si vor sà se pregàteascà zic de pe acum pentru cînd vor iesii la pensie si vor sà si planteze màslini , smochini , kiwi , avocat , làmîi ….etc…+plante aromatice si medicinale …..etc…în fine de toate , pentru cà uleiul de màsline àla adevàrat BIO este fff bun ca un pansament … .dar ca sà và povestesc are prieteni din toatà europa.. germ. it. fr. sp. norv. ang..si ro. se adunà o gascà de nebunatici iar àsta i al IV lea an cînd vin în Romania si sau îndràgostit de traditia noastrà de anul nou ca sà se ducà cu plugusorul + cà au învàtzat sà ure ,vecina i a înbràcat cu costume nationale tzàrànesti romanesti si toti au zis cà astàzi suntem tzàrani romani le a pregàtit o càrutà cu caii si cu paie si cu steagul romanesc ……..si pleacà prin sat cu plugusorul pe la toti dar pe la a 2 /3 case cà toti îi servesc cu tzuicà ,vin de nu se mai întzelzge plugusorul àla ,cà ce i la gura lor auzi numai AHOOO AHOOO si buhaiul cu tobe cu clopote ,cu siraguri de clopotzei si cînd terminà de urat pe la toti , atunci e mai frumos …. cà se suie în càrutzà si urà urà încontinuare urà si toti muntii ..noroc de caii cà mai stiu drumumul spre casà cà eiiiii … ( si atunci am întzeles de ce le a dat càrutza si cu paie )… si înspre dimineatzà asa le place la noi cà dupà atîta urat si tzuicà adica amestecate îi serveste cu ciorbà de potroace în castroane tzàrànesti de lut cu linguri de lemn dupà traditie …ca sà se dreagà ….dar ce le place la noi sàrbàtoarea traditia ,ambianta ,lumea cà se cunosc si vorbesc între ei ….au si ei sàrbàtoarea lor dar le vin numai familia ,prietenii si pleacà .au spus cà la ei nu existà asa o traditie frumoasà sà se ducà prin oras ,sat sà se ureze un.. la multi ani .. atît .cam plictisitoare …anul acesta si au invitat si ei prietenii lor fiecare cîte 2/3 si vin în Ro.cà le a povestit cît e de frumoasà i traditia noastrà cà i au fàcut curiosi ,credcà anul aceste se adunà vre o 20/30 …vor sà i primeascà pe toti copii din sat cu plugusorul si le a pregàtit la fiecare plase pline cu bomboane jucàrii ……iar dupà ora 8 /9 seara e rîndul lor sà plece cu plugusorul din poartà n poartà prin tot satul …………pînà dimineatzaaaaa …AHOOOO AHOOOO………
  cînd era învàtzàtoare clasele 1/4…dupà cum zic fostii elevi ai ei ..cà . toti copii erau (ochi si urechi ) atenti si pe nici unul nu la pedepsit sau bàtut sau insultat cà îi trata pe totzi la fel pentru la iea toti copii sunt inteligenti .pot sà và spun cà si a fàcut meseria cu pasiune si iubeste copii îi respectà ..si avea un mod de a preda foarte atractiv si cu vocea ei caldà, calmà de nu ràsufla nici unul … erau foarte curiosi si atenti … si toti participau la lectii cu întrebàrile lor de copii ,la toti le dàdea ràspunsuri clare ca sà i facà sà întzeleagà lectia si si ce i bine si ce i ràu dar si de ce ??? si cît este de importantà pentru ei este matematica si de ce ?? si ia fàcut sà iubeascà sà citeascà càrti de povesti si cu compunerile logice ce a înteles dintr o poveste ……. cu fiecare generatie de copii în fiecare sîmbàtà .fàcea clasà deschisà în naturà la munte le a aràtat toate plantele florile si cît sunt de pretioase si bune pentru sànàtatea noastrà si cà se fac si medicamente din ele si la ce s bune si de ce ???.si ia dus pe la apicultori ca sà vadà si explice si ce rol are albina …si cà mierea i cea mai bunà , dar si apa, aerul curat de la munte cà i cicatrizant( exact cum îti pune medicul masca de oxigen) si toate celulele noastre tre. sà se oxigeneze bine ca sà fim sànàtosi si de ce ?, …. copii de mici tre. sà le explici si i faci sà înteleagà cît de importantà este pentru noi oamenii natura si cum tre. sà o pretuim si de ce ?? …pentru cà ei nu va uita asta toatà viata lor , de natura mamà altfel o va pretui…..si acuma de cînd e la pensie primeste tel . felicitàri, vizite mereu de la fostii elevi si toti povestec cum i au impresionat pe toti povestea cu albina si cît de micà este si cît de gospodinà i si importantà i pentru viatza noastrà si mierea cît de dulce i …..si ce se va întîmpla cu noi omenirea , atunci cînd albina nu mai existà si de ce ??? ei zic cà nu o sà uitàm toatà viatza ( iar la povestea cu albina fiecare copilas ia impresionat si aveau lacrimi în ochi ) …. si ….a încercat sà i îndrume spre ceva natural curat logic mai mult de jumàtate dintre elevii ei au fost atrasi ca i sà iubeascà natura si multi au reusit. care lucreazà altzii ,sunt studenti ..pe .la medicinà , agriculturà , veterinari ., în cosmeticà , farmacie …..adevàru i cà învàtzàtorul àla care ti pune condeiu în mînà si îti dà o educatie bazatà pe respect conteazà mult pentru reusita ta în viatzta … …conteazà fff mult …….

   
 2. ayfluxe

  30/06/2014 at 19:09

  dacà aveti ràbdare sà cititi …..si poate ideia ajutà pe cineva , care i în shomaj , lucreazà pe un salar de mizerie ,sau nu are nimic sau poate vrea sà vinà definitiv în tzarà si cînd nu ai nici o sansà ….. am o vecinà în Ro. pensionarà fostà învàtàtoare si cu o pensie de mizerie de nu i ajungea nici sà si plàteascà întretinerea ..dupà ce a plecat .copii ei la facultate .în Norvegia .si a vîndut appartamentul si s a dus la casa bunicilor la tarà.dee 5 camere mari cu pàmînt mult pàdure ..si cu jumàtate din banii apartamentului . si a tras apa si canalizare ( cà are fîntîna la poarta )a fàcut baia bucàtària modernà + acoperisul +2 sobele reparate. iar în toate 5 dormitoare mari un perete si a transformat un sifonier mare cu etajere si pe deasupra cu usi lungi mari culisante pe rotile sus si jos si i încadrat pe o shinà la nivelul dusamelei ..si i fàcut din scînduri tàiate corect lipite si bàtut în cuie dar se poate face si din placaje si pe deasupra si a lipit un fototapet frumos dar merge si cu tapet sau o un material catifea ..sau mochetà …iar pe alt perete a pus fori de interior cu plante depoluante pentru cà noaptea nu avem oxigen suficient … iar din magazia ia mare de +350m2 (totul ràmas de la bunici )din curte a transformat o în (zic eu laborator cà este f bine aranjatà numai cu rafturi .compartimentatà în 3 ; 1..unde tine animalele 2.unde tie cerealele paiele lemnele .3..laboratorul unde în cele 4 coltiri are pus..1 centrifuga de scos mierea de albine .+toate cele de la apiculturà.2 ..are pus o moarà ffusor de manevrat de màcinat fàina fff fàinà si pentru pàsàri ( pentru 1 h de învîrtit la roata morii faci fàinà pentru o sàptàmînà si vine aproape toti din sat ) 3.o presà màrisoarà si aia foarte usor de manevrat . pentru fàcut ulei…din sîmburi de struguri .floarea soarelui .rapità.orez.etc . iar moara si presa sunt fabricate aproape acelasi mecanism foarte simple adica 2 pietre rotunde mari grele und se scurge pe un canal uleiul iar la fel si cu moara cu fàina .4 are cazanul de fàcut tzuicà si cu toate alea de fàcut vinul ,iar în mijloc are o masà mare lungà din lemn masiv rezistentà…+ o masinà ARO model vechi cu 85000km dar masina i impecabilà se cunoaste cà i robustà rezistentà toate astea sunt ràmase de la bunicul ei …om GOSPODAR se vede) si bine înteles cà este o curàtenie impec.) îar în colturile casei de afarà si a magaziei (laborator) si a pus butoaie + robinet cu furtune cu gàurele pentru sà curgà direct din burlane apa de ploaie de udat gràdina unde nu vezi un fir de iarbà sàlbaticà în gràdinà printre pàtrunjel màrar, ceapà ….etc pentru cà si a îngràdit parcele dreptunghiulare cu pînzà geotextilà ( valabil + 25 ani )si deasupra un strat de+ 45 cm. de pàmînt curat si gras din minà si ca sà tinà umezealà si sà se oxigeneze bine are pus peste parcele con de brad +are un butoiasi pe rotile cu o pompà de stropit cà îsi face solutia cu jumàtate cu otet cu apà si stropeste toate legumele , fructele si a cumpàrat un tractoras de ocazie + o vacà + 3 oii+ 2 capre+gàinii (erau pui )+4 stupi de albine +obligat porci ( erau mici )special pentru cà si a fàcut o instalatie de biogaz ..pentru aragaz +2 sobe ( instalatia i a dat o prietenii ei din Ger.)…..si munceste din primàvarà pînà în toamnà asa organizat si în ritmul ei..+ fàrà siestà la prînz NU poate rezista . le face pe toate pentru cà si a usurat munca.pài la ora 5 dim. mulge vaca, capra , oile si le trimite là pascut îi cineva din sat care se ocupà cu toate animalele mari omul din sat si le aduce seara ..si are bani bani..cà vinde.adicà îi vin clientii la poartà … brînzà .ouà.carne .tzuicà.vin.miere de albine de tot felul de zarzavaturi .(.iar jambonul si cascavalul àla bun afumat face schimb cu ulei de màsline tot asa de la prietenii ei din Fr. provence)….si dureazà cam 2 ani ca sà ti faci totul si dupà aia ai si recoltà ……iarna se duce numai pe la statiuni termale… iar vara excursii prin europa cà are prieteni peste tot.. si musafiri de peste tot si aproape toti i au luat ex…..vara trecutà a fost plecatà în croazierà cu vaporul 10 zile si a fàcut turul mediteranei cu totii prietenii cînd pleacà în vacante este fff elegantà de nici nu zici cà munceste la tarà .( si cînd pleacà are grijà vecinii ei tot asa GOSPODARI).iar îmi spunea cà înainte avea geanta plinà cu medicamente si bolnavà tot timpul iar fàrà cafeaua dimineata NU se putea trezi si obosità toatà ziua iar acuma se simte foarte bine ..NU mai bea nici cafea nu mai mànîncà nici carne … a devenit vegetarianà numai cu sucuri de fructe , salate de sezon ,tofu ..si zice cà se simte mult mai bine si e mai energicà ….dar ce bine aratà parcà întinereste nici un rid nu vezi pe fata ei ,zice cà dacà mai eram la bloc acum cred cà stàteam numai prin spitale …aaaa NU cred cà eram si moartà..de politicà nu prea vorbeste dar a fost 2 zile în Buc. la manif. si zice dar am o supàrare vesnicà în suflet cà am 2 copii plecati Norvegia au terminat facultatea acolo de doi anii si acum lucreazà în Norvegia cu un salar fff bun ,au de toate si nu pot sà vinà în tarà definitiv ,din motivul salarului fff mic iar din .salarul l lor i au cumpàrat un tv 3D.mare plasma un robot de bucàtàrie ff scump kenwood cooking sef , un aspirateurs performant zepter tuttoluxo 6 .vor sà i cumpere o masinà 4/4 dar mama lor a refuzat si zicîndu le cà masina mea ARO de la bunicu nu o înlocuiesc cu nici una ..doar dacà se stricà de tot ,ba copii ei i au zis ca sà nu mai munceascà atît cà ei pot sà i dea bani ,,, dar vecina le a zis clar si hotàrît un DA dar atunci cînd sunt bàtrînà si cînd nu mai pot sà mà misc,,, dar acum ce sà fac cu banii !!!! adicà sà mi abandonezi gràdina ,farmacia mea prietenii mei care avem acelasi subiect comun si tot ce mà înconjoarà ( numai pentru bani !!! ) àsta nu este stilul meu de viatzà parazitarà ,,,si nici o datà nu le a cerut bani (din principiu) pentru cà le a zis cà are bani ,dar dacà are vre o urgentà gravà atunci DA si vrea sà le demonstreze si ea la copii ei cà doamne fereste ce se întîmplà în viatza asta cà ai sau nu studii pentru cà pàmîntul casa de la tzarà nu se vinde, cà aia te salveazà ..asa i au zis si bunicii ei mereu ..dar ea nu prea îi venea a crede si cînd a vàzut cà i din ce în ce mai greu si trist ,atunci sa întors cu lacrimi în ochi si îsi spunea (dumnezeu sà và ierte ) dar mare dreptate ai avut parcà ai stiut cà o sà avem viatà grea ,,, ,,si ca sà continui ..,,, sà stii cà decîteori vin în tzarà copii în concediu de sàrbàtori pleacà cu masinile încàrcati cu de toate cà au ladà mare frigorificà iar toate produsele din carne / brînzeturi le înpacheteazà în frunze de vie si dupà aia le pune în pungi alimentare special vid ,chiar dacà au bani nu au încredere de produsele din magazine ..dupà cum se vede ,deci se poate si ce are ea în plus fatà de marea majoritatea ,moara de fàinà si presa de fàcut ulei …dar nimeni nu a zis cà i usor dar cînd te duci la muncà acolo i usor cu un salar de mizerie si la jumàtatea lunii nu mai ai nici un ban…pài viata asta zi /zi te înbàtrîneste asta te înbolnàveste ..
  aproape în fiecare lunà . îi vine în vizità cîte o familie din EU. si sà stiti cà prietenii ei cînd vin la ea s au ea cînd pleacà la ei ..sunt musafiri 3 h. si toti stiu coltul lor ce sà facà …..se ajutà mult între ei ….dar tre. sà stii sà ti alegi prietenii ca sà nu te fure s au sà vinà numai la masà la bàut la bîrfà tipic profitor ….tre sà i faci sà înteleagà cà prietenia i sà ne ajutàm între noi si vacantele înpreunà ……..defapt ( cine se aseamànà se adunà )…si acuma cînd pleacà pe la statiuni prin tarà au làmurit si vecinele , prietenele ei ro. ca sà meargà înpreunà adica femeile o sàptàmînà si bàrbatii alta sàpt. pentru cà tre. sà stea cineva acasà pentru animalele , gospodària .dar nu stiu cum sà và ex. prima datà cînd le a propus sà se plece separat ,,,, bàrbatii NU au fost deacord dar ce scandal mai fàceau ,, nici în ruptul capului ,, dar insistînd ..pînà la urmà au cedat si au fost deacord ….iar dupà prima plecare a bàrbatilor singuri vre o 6 în statiunie au venit mai relaxati , bucurosi mai calmi mai uniti mai glumeti mai secretosi , ba acuma chiar insistà , ca plecarea sà fie pe rînd , pentru cà tre sà stea cineva acasà cu animalele ..iar nevestele îsi pun semne DE ( ‘???;;;///::::!!!!!!!.) …….
  …. sà và povestec cum s a înprietenit pe loc vecina cu FR. din salon de provence .. erau îtr o statiune termalà în ro.iar fr càutau ceva s au nu îtelegeau ceva …dar vecina cum este o vorbàreatà si dupà aia au intrat în discutie cu de toate dar discutia mai atràgàtoare a fost atunci cînd era de agriculturà gràdinà retete de bucàtàrie plante medicinale … pentru cà si fr. au o plantatie mare de màslini amande smochini ..BIO Plante aromatice.( si vînd ulei de màsline care 1 l costà + de 70€ BIO numai pe la restaurantele si hotelurile de LUX Paris , Cote d’ Azur )…si dupà vacanta la termale i au invitat la ea pentru o zi si au ràmas o sàptàmînà iar le a preparat sarmale cu ciorbà de burtà cu mititei de au zis cà ei nu au mîncat în viata lor asa bunàtàti gustoase si asa lea plàcut la vecina tot au zis cà s în paradis ..curat toate în ordine i au impresionat magazia ( laboratorul ).ba i au invitat si la o nuntà în sat … fr .ei stiau de la tv. de noi cà suntem numai tzigani hoti sàraci ….de au ràmas inpresionati si au schimbat pàrerea pe loc de noi ro.si ei se mirau cum de dà pe la tv. de ro. cà suntem o tzarà de tzigani prosti hoti excroci …cà defapt realitatea i alta suntem niste oameni de treabà gospodari veseli ba ziceau cà suntem mai omenosi decît ei fr….dar cum ziceam cà vecina are 2 copii …. i au fàcut o surprizà mare …au cumpàrat un teren agr. în Franta Salon de Provence de 11 ha. lîngà prietenii ei si vor sà se pregàteascà zic de pe acum pentru cînd vor iesii la pensie si vor sà si planteze màslini , smochini , kiwi , avocat , làmîi ….etc…+plante aromatice si medicinale …..etc…în fine de toate , pentru cà uleiul de màsline àla adevàrat BIO este fff bun ca un pansament … .dar ca sà và povestesc are prieteni din toatà europa.. germ. it. fr. sp. norv. ang..si ro. se adunà o gascà de nebunatici iar àsta i al IV lea an cînd vin în Romania si sau îndràgostit de traditia noastrà de anul nou ca sà se ducà cu plugusorul + cà au învàtzat sà ure ,vecina i a înbràcat cu costume nationale tzàrànesti romanesti si toti au zis cà astàzi suntem tzàrani romani le a pregàtit o càrutà cu caii si cu paie si cu steagul romanesc ……..si pleacà prin sat cu plugusorul pe la toti dar pe la a 2 /3 case cà toti îi servesc cu tzuicà ,vin de nu se mai întzelzge plugusorul àla ,cà ce i la gura lor auzi numai AHOOO AHOOO si buhaiul cu tobe cu clopote ,cu siraguri de clopotzei si cînd terminà de urat pe la toti , atunci e mai frumos …. cà se suie în càrutzà si urà urà încontinuare urà si toti muntii ..noroc de caii cà mai stiu drumumul spre casà cà eiiiii … ( si atunci am întzeles de ce le a dat càrutza si cu paie )… si înspre dimineatzà asa le place la noi cà dupà atîta urat si tzuicà adica amestecate îi serveste cu ciorbà de potroace în castroane tzàrànesti de lut cu linguri de lemn dupà traditie …ca sà se dreagà ….dar ce le place la noi sàrbàtoarea traditia ,ambianta ,lumea cà se cunosc si vorbesc între ei ….au si ei sàrbàtoarea lor dar le vin numai familia ,prietenii si pleacà .au spus cà la ei nu existà asa o traditie frumoasà sà se ducà prin oras ,sat sà se ureze un.. la multi ani .. atît .cam plictisitoare …anul acesta si au invitat si ei prietenii lor fiecare cîte 2/3 si vin în Ro.cà le a povestit cît e de frumoasà i traditia noastrà cà i au fàcut curiosi ,credcà anul aceste se adunà vre o 20/30 …vor sà i primeascà pe toti copii din sat cu plugusorul si le a pregàtit la fiecare plase pline cu bomboane jucàrii ……iar dupà ora 8 /9 seara e rîndul lor sà plece cu plugusorul din poartà n poartà prin tot satul …………pînà dimineatzaaaaa …AHOOOO AHOOOO………
  cînd era învàtzàtoare clasele 1/4…dupà cum zic fostii elevi ai ei ..cà . toti copii erau (ochi si urechi ) atenti si pe nici unul nu la pedepsit sau bàtut sau insultat cà îi trata pe totzi la fel pentru la iea toti copii sunt inteligenti .pot sà và spun cà si a fàcut meseria cu pasiune si iubeste copii îi respectà ..si avea un mod de a preda foarte atractiv si cu vocea ei caldà, calmà de nu ràsufla nici unul … erau foarte curiosi si atenti … si toti participau la lectii cu întrebàrile lor de copii ,la toti le dàdea ràspunsuri clare ca sà i facà sà întzeleagà lectia si si ce i bine si ce i ràu dar si de ce ??? si cît este de importantà pentru ei este matematica si de ce ?? si ia fàcut sà iubeascà sà citeascà càrti de povesti si cu compunerile logice ce a înteles dintr o poveste ……. cu fiecare generatie de copii în fiecare sîmbàtà .fàcea clasà deschisà în naturà la munte le a aràtat toate plantele florile si cît sunt de pretioase si bune pentru sànàtatea noastrà si cà se fac si medicamente din ele si la ce s bune si de ce ???.si ia dus pe la apicultori ca sà vadà si explice si ce rol are albina …si cà mierea i cea mai bunà , dar si apa, aerul curat de la munte cà i cicatrizant( exact cum îti pune medicul masca de oxigen) si toate celulele noastre tre. sà se oxigeneze bine ca sà fim sànàtosi si de ce ?, …. copii de mici tre. sà le explici si i faci sà înteleagà cît de importantà este pentru noi oamenii natura si cum tre. sà o pretuim si de ce ?? …pentru cà ei nu va uita asta toatà viata lor , de natura mamà altfel o va pretui…..si acuma de cînd e la pensie primeste tel . felicitàri, vizite mereu de la fostii elevi si toti povestec cum i au impresionat pe toti povestea cu albina si cît de micà este si cît de gospodinà i si importantà i pentru viatza noastrà si mierea cît de dulce i …..si ce se va întîmpla cu noi omenirea , atunci cînd albina nu mai existà si de ce ??? ei zic cà nu o sà uitàm toatà viatza ( iar la povestea cu albina fiecare copilas ia impresionat si aveau lacrimi în ochi ) …. si ….a încercat sà i îndrume spre ceva natural curat logic mai mult de jumàtate dintre elevii ei au fost atrasi ca i sà iubeascà natura si multi au reusit. care lucreazà altzii ,sunt studenti ..pe .la medicinà , agriculturà , veterinari ., în cosmeticà , farmacie …..adevàru i cà învàtzàtorul àla care ti pune condeiu în mînà si îti dà o educatie bazatà pe respect conteazà mult pentru reusita ta în viatzta … …conteazà fff mult …….

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: