RSS

Teroriştii islamişti finanţaţi de Arabia Saudită au produs două atacuri teroriste în Rusia!

01 ian.

1484718_213275498856562_1417219126_nSe pare că Putin a jurat că va distruge Arabia Saudită! În Rusia în ultimele câteva zile s-au înmulţit atentatele teroriste. Începe Rusia să fie ţinta teroriştilor, după ce aceştia acţionau cu precădere în statele occidentale şi SUA? Sau ce se întâmplă cu adevărat în spatele uşilor închise? Precum ştiţi, în oraşul rusesc Volvograd au avut recent două atentate teroriste grave: primul s-a produs duminică, 29 decembrie 2013, atunci când 17 persoane au fost ucise în gara din Volgograd de către un terorist sinucigaş. A doua zi, luni, 30 decembrie 2013, cel puţin 14 persoane au fost ucise într-un atentat comis de un kamikaze într-un troleibuz din acelaşi oraş Volgograd. E clar că între cele două atentate există o legătură puternică.
Mulţi analişti cred că prin aceste atentate teroriste se încearcă să se creeze o atmosferă de teroare înaintea Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci din Rusia, din februarie 2014. Cine doreşte acest lucru? Rebelii islamişti din Caucaz. Dar sunt ei singuri în acest demers? Desigur că nu. Conform unor informaţii ale serviciilor secrete ruseşti, în spatele atentatelor teroriste de la Volgograd se află rebelii islamişti din Siria, care se ştie că sunt finanţaţi în special de Arabia Saudită. De fapt, aceste atentate au fost într-un fel previzionate. “Rusia va ataca Arabia Saudită, dacă SUA va declanşa războiul în Siria! Politicienii ăştia controlaţi de Oculta Mondială vor un nou război mondial!” :
Conform unor surse anonime şi neverificate, preşedintele Rusiei ar fi semnat un ordin secret prin care armata Rusiei ar fi autorizată să atace puncte militare din Arabia Saudită, în cazul în care SUA şi Occidentul se hotărăsc să atace Siria. Conform aceloraşi surse, Putin s-ar fi enervat de faptul că în cadrul întâlnirii de la începutul lunii august 2013 cu prinţul saudit Bandar bin Sultan, acesta ar fi ameninţat Rusia că, dacă vă mai apăra Siria, va permite teroriştilor islamişti ceceni să producă moarte şi haos în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă ce vor avea loc între 7 şi 23 februarie 2014 în staţiunea montană Soci din Rusia.
Cotidianul The Telegraph a scris pe 27 august 2013 un articol în care prezintă o altă versiune, în care prinţul saudit bin Sultan ar fi oferit Rusiei o afacere avantajoasă în domeniul petrolului, permiţându-i vecinului nostru de la răsărit să aibă o poziţie dominantă pe piaţa petrolului şi gazelor. Preţul acestui târg ar fi renunţarea Rusiei în a mai susţine Siria. (…) Prinţul saudit Bandar ar fi ameninţat Rusia astfel, dacă această ţară va mai susţine Siria: “Vă pot garanta securitatea jocurilor olimpice de iarnă de la anul. Grupările cecene care ameninţă securitatea jocurilor sunt controlate de noi”, ar fi spus prinţul saudit lui Putin.
Aşadar, în august 2013, Arabia Saudită ameninţă Rusia să nu mai susţină Siria, căci astfel Rusia se va confrunta cu atentate teroriste în apropierea şi în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci din 2014. Şi asta pentru că Arabia Saudită controlează grupările teroriste islamiste din acea zonă. Oraşul Volgograd (fost Stalingrad) se află la 650 de kilometri de Soci, o distanţă mică ţinând cont de imensitatea teritoriului Rusiei. Acum, vă este clar că ameninţările saudite din august 2013 s-au pus în practică?
Tot conform aceloraşi surse din serviciile secrete ruseşti se pare că Putin ar fi jurat să distrugă Arabia Saudită (aliatul tradiţional al Statelor Unite) pentru toate aceste atentate teroriste. Dacă informaţiile sunt corecte, ţinând cont de determinarea lui Putin, lucrurile s-ar putea înrăutăţi iremediabil pe scena internaţională în perioada următoare…

Reclame
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: