RSS

ULTIMELE CUVINTE ALE UNUI COPILAȘ DE 3 ANI: “AM SĂ ÎI SPUN TOTUL LUI DUMNEZEU”

02 Ian

LiveLeak-dot-com-7c7_1388225959-BchVMPUIUAAqclz

“Am să îi spun totul lui Dumnezeu”

Acestea par a fi ultimele cuvinte ale unui copilaș de 3 ani, cuvinte rostite, în plin calvar, undeva, pe un pat – de moarte – de spital din Siria, în cursul anului 2013.Desigur, pe noi românii nu ne interesează o problemă decât atunci cand este prea târziu sau cand noi sau apropiații ne confruntăm cu ea. Ochii noștri sunt orbi și urechile nu aud sunetul durerii sfâșietoare care se aude peste tot pe planeta noastră. Dar, gânditț-vă, oriune, oricând, lucrurile pot degenera sub nasul nostru și putem noi, copiii sau familia noastră fi puși într-o situație asemenătoare sau mai rea.Povestea micului anonim de 3 ani, relatată de mai multe site-uri din întreaga lume, deși nu a putut fi în totalitate verificată, este tragică și menită să ne atragă atenția asupra unor orori pe care, din ignoranță, noi le credeam demult apuse. Spre rușinea umanității, a noastră, a tuturor, aceste orori au loc in plin secol XXI, la o distanță geografică destul de mică față de România. Destinul micuțului de 3 ani, asociat pe Internet cu imaginea și cuvintele de mai sus, a fost nedrept. Rănit grav, în împrejurări rămase neclare pentru noi, probabil în urma unor lupte între cele doua tabere criminale din Siria sau, posibil, în urma unui atentat,  ne-a transmis, la 3 ani, noua tuturor, un mesaj pe care imi este imposibil sa il comentez! Noi ce am înțeles din moartea lui?!

Oare de ce Dumenzeu permite ca astfel de evenimente să aiba loc?

 

/proiectromania blog/

Anunțuri
 
 

6 răspunsuri la „ULTIMELE CUVINTE ALE UNUI COPILAȘ DE 3 ANI: “AM SĂ ÎI SPUN TOTUL LUI DUMNEZEU”

 1. proiectromania

  02/01/2014 at 14:23

  Te rog sa precizezi clar sursa si sa pui si link. A sa este corect si crestineste. Multumesc.

   
 2. Dorel

  02/01/2014 at 18:50

  Si eu ma intreb de multe ori : „Oare de ce Dumenzeu permite ca astfel de evenimente să aiba loc?”
  De ce oare Doamne Dumnezeule lesi sa se intample asemenea crime cu copii nostrii, cu ce ti-au gresit, ce pacate au facut ei? Nu ti se pare ca esti cam nedrept daca pedepsesti pe un copil pentru pacatele parintilor sau ale unei natiunii?
  Dar cu milioanele de copii evrei si de alte nationalitati care au murit gazati si schingiuiti in lagarele mortii din al doilea razboi mondial, ce-ai avut?
  Dar cu copii care au murit luati de acel val urias din Singapore in 2002, ce ai avut?
  Dar cu multe si multe alte sute de mii de copii nevinovati care mor fara nici o vina, ce ai?
  Stiu ca degeaba te intreb si nu am sa primesc vreodata un raspuns de la tine, pentru ca nimeni nu a primit nici un raspuns niciodata, pentru ca tu esti doar o inventie o unor minti de demult apuse si pentru ca tu nu ai nici o legatura cu viata, cu tot ce exista in universul asta, esti doar un personaj fictiv, ca toate personajele din povestile si basmele noastre.
  Adio Dumnezeule, te rog sa ne lasi, caci nu avem nevoie de tine… pentru ca tu nu EXISTI!

   
  • Liviu

   03/01/2014 at 20:52

   Oare de ce Dumenzeu permite ca astfel de evenimente să aiba loc??? D-zeu sa permita??? Nu El ne-a lasat pe pamint ca sa nu permitem noi sa nu fie razboaie,foamete si sa-i ajutam pe cei nevoiasi.

    
 3. Anonim

  03/01/2014 at 18:21

  Nu Dumnezeu permite !! Noi permitem , noi oamenii ……

   
 4. Liviu

  03/01/2014 at 20:51

  Oare de ce Dumenzeu permite ca astfel de evenimente să aiba loc??? D-zeu sa permita??? Nu El ne-a lasat pe pamint ca sa nu permitem noi sa nu fie razboaie,foamete si sa-i ajutam pe cei nevoiasi.

   

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: