RSS

REGELE MIHAI ESTE MASON

01 ian.

1477350_212979398886172_324528617_n13 – 15 iunie 1990 revolta protestatarilor din Piata Universitatii, renumita MINERIADA, de fapt o incercare de LOVITURA DE STAT, identica cu cea de la Kiev, Ucraina.

Sa pornim cu inceputul.

In perioada 15- 20 martie 1990, au loc revolte la Targu Mures organizate de Tokes si de UDMR si alte asociatii fasciste si masonice din Timisoara pentru autonomie maghiara si Infiintarea Republicii Transilvania, conform Declaratiei din 16 iunie 1990 de la Budapesta, Ungaria, declaratie semnata si de regele tortionar Mihai, dar Iliescu ii pune cu botul pe labe.

Tokes si UDMR si alte asociatii fasciste din Timisoara vin la Bucuresti in Piata Universitatii pe 21 martie 1990 si ocupa Piata Universitatii si declara greva fomei si urla ca impielitati 52 de zile in frunte cu agentul mason si mossad STELIAN TANASE, azi presedinte la TVR, solicita punctul 8 de la Timisoara:

JOS COMUNISTI!,

FARA COMUNISTI!,

dar toti erau agenti straini mossad, avo, masoni, fascisti si kominternisti evrei NKVD-KGB in frunte cu Brucan si Coposu roade osu, bagat de PNL-isti la puscarie, adica de Gheorghe Tatarascu-PNL din guvernul Groza impus de Regele Mihai, prin decret emis de Casa regala germana Hohenzollern-Sigmaringen (azi casa regala de Romania) in 1946, prin voturi fraudate la alegerile din acel an si omologate de Majestatea sa regele Mihai in Parlamentul Romaniei.

Si, acum ATENTIE!

Cine nu era comunist in aceea perioada?

Regele Tortionar mason Mihai, el numai implementase comunismul si fugise in Elvetia cu 191 de tone de aur facut cadou de Churchill si Stalin la ABDICAREA SA la 30 decembrie 1947, iar aceasta renumita MINERIADA de fapt, a fost o incercare de lovitura de stat pentru aducerea regelui Mihai la putere si Ion Ratiu prim ministru, lucru care se incearca din nou prin numirea lui Stelian Tanase presedintele TVR-ului, pentru a constitui propaganda casei regale si instaurarea MONARHIEI in Romania.
Numerosi romani se duc in Piata Universitatii si protesteaza, dar sunt in totala eroare, intrucat NU Piata Universitatii e vinovata de tot ce se intampla in Romania, ci Basescu si Poanta si Antonescu fost Ministru Tineretului si intreaga clasa politica criminala si terorista, la Basescu la usa trebuie sa se protesteze pana pleca chirul infractorul securistul comunistul si apoi scoase in afara legii toate partidele acre au fost la guvernare:

STRADA E SOLUTIA si protestele de strada impotriva clasi politice crimnale si teroriste si fasciste. Ce credeți că a făcut revoluția bolșevică????)
Cunoașteți faptul că Țarul Alexandru a încercat chiar să deschidă discuții cu Ordinul iezuit pentru a-i sprijini efortul de război ce urma contra Franței într-un moment în care se presupunea că iezuiții erau reprimați de către Papă??? Se pare că Alexandru a presupus în mod evident că iezuiții au multă putere și influență (poate că vă imaginați că știți mai multe decât știa Alexandru). Mulți iezuiți s-au mutat la St. Petersburg dar și în Marea Britanie, unde statul britanic le-a acordat protecție sub Regele George al III-lea. Monarhii care fuseseră detronați de către Napoleon au primit și ei adăpost în Marea Britanie în același timp, iar când acei monarhi au fost restaurați, ei la rândul lor i-au restaurat pe iezuiți, nu vedeți aceasta ca o răsturnare obișnuită a evenimentelor???
Eu sugerez că Vaticanul este cu mult mai puternic decât vă puteți da seama și că structura puterii lor este cu mult mai înaltă decât vă imaginați. Papii din Ordinul Suveran Militar de Malta au o influență enormă în problemele mondiale și au statut de observator permanent ONU.
“Printr-un ordin executiv din 7 martie 2007 președintele George W. Bush a acordat imunitate și privilegii diplomatice membrilor Misiunii de Observator Permanent a Sfântului Scaun la Națiunile Unite. Imunitatea diplomatică asigură circulația sigură a diplomaților în afara țării lor de baștină. Ei nu sunt supuși proceselor sau acuzării conform legilor țării-gazdă.”
– 1922, Iosif STALIN devine ‘Seful’ Partidului Comunist in Uniunea Sovietica.
(In engleza: În decursul istoriei mulți dictatori, a se include asasinii fasciști și comuniști, au fost fie educați de către iezuiți, fie au fost consiliați de către iezuiți, sau ambele. Iată câțiva: (1) Napoleon Bonaparte a fost consiliat de către preotul iezuit abatele Emmanuel Joseph Sieyes. (2) Dictatorul sovietic Iosif Stalin a fost educat de către iezuiți, așa cum a fost și prietenul său, cardinalul catolic Agagianian, la Seminarul iezuit din Tiflis, Georgia [sovietică]. (Acești doi oameni au prevăzut sistemul Gulagului sovietic.) (3) Dictatorul italian Benito Mussolini a fost consiliat de către preotul iezuit Pietro Tachi-Venturi. (4) Dictatorul cubanez Fidel Castro, educat de către iezuiți, a fost consiliat de către preotul iezuit Armando Llorente.)