RSS

Fiara 666-Papalitatea?

27 ian.

Imagine  M-am documentat si am aflat urmatoarea chestie: nu mai stiu exact numele persoanei masonice care e declarat urmatorul lucru: cand veti sti ca nici o alta forta militara, economica, sociala si etc nu va fi in stare sa inviinga, atunci este momentul sa iesiti din secret si sa va faceti cunoscuti maselor ( direct, indirect, subliminal , subconstient etc) ca lumea sa accepte ceea ce voi ati luptat de aproape 240 de ani din 1776. si cum ei controleaza acum mai toata lumea ..a venit timpul sa-si puna in actiune planul .Clar nu exista nici o coincidenta aici atat cat in spatele lucrurilor stau oamenii..numai natura ofera conincidente autentice. Si dupa cum se stie masonii vor declansa cat de curand o criza mondiala astfel incat sa contranga oamenii sa accepte planul lor. NU prin voia omului, ci prin impunere fortata. Se pare ca toate evenimentele ne conduc la o singura chestie: Apocalipsa care culmea o sa fie inceputa chiar de ei ( trebuie sa-si indeplineasca planul ala cu 500 mil de oameni). Faza dura ca ei chiar lucreaza cu Satana;))..am ascultat un alt documentar unde spunea ca fac niste ritualuri in care spiritul lor se desprinde de corp cu ajutorul demonilor si vad nu stiu ce….daia se si autonumesc Illuminati. Ca sa intelegi faza asta, cel mai bun film pe care ei l-au facut este Matrix: ala este cel mai masonic film…acolo apare si ritualul asta , dar sub alta forma. Merge Neo cu Morpheus in alta lume si ii explica cum adevarat stau lucrrurile…cum ca Dumenezeu nostru ne tine in intuneric si etc…povesti de adormit copiii. Ei pur si simplu incearca sa indelinesca Biblia ca numai asa vor reusii sa-l scoata la iveala pe Antichrist. De ce nu poate iesi acum?..pai sunt inca sunt credinciosi care mai stiu despre ce este vorba si o sa-i dea in gat. Dupa cum bine se stie in Biblie scrie urmatoare fraza: cel impiedica acum pe antichirst este biserica. Si inca ceva: toata faza cu Siria, pentru ca scrie la Isaia ca Damasc trebuie sa ajunga daramaturi si de aceea se grabesc ei sa inceapa razboiul din vara trecuta, dar le-a stat in cale Rusia.  Uite o profetie super interesanta de la Matei 24: 32-34

32 De la smochin învăţaţi pilda lui: când îi frăgezeşte şi înfrunzeşte mlădiţa, ştiţi că vara este aproape.

• 33 Tot aşa, şi voi, când veţi vedea toate aceste lucruri, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşi.
• 34 Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta, până se vor întâmpla toate aceste lucruri.

Tot in Biblie este mentionat faptul ca smochinul este de fapt tara Israel. Dupa cum se stie din anul 70 evreii au fost imprastiati in toate colturile lumii ( ca sa se implneasca o alta profetie din Isaia) si dabia dupa 1878 de ani Israel este refacut ca tara in 1948-49. Bun si cum mai sus scrie in felul urmator „ Cand veti vedea smochinul cand ii fragezeste si infrunzeste mladita” , adica Israelul a luat iar fiinta din 1948 si de atunci a inceput sa se dezvolte exact ca pe vremuri.
Acum trecem mai departe: 33 Tot aşa, şi voi, când veţi vedea toate aceste lucruri, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşi. Deci cand toate aceste lucruri cu Israel se vor intampla si chiar s-au intamplat nu mai este mult si fiul omului ( Iisus Christos) este aproape, chiar la usi—este vorba de rapirea bisericii.
Si acum vine cea mai interesanta parte: 34 Adevărat vă spun că nu va trece neamul acesta, până se vor întâmpla toate aceste lucruri.
Exact cum scrie la Psalmi, un neam are 70 de ani si pentru cei puternici 80 de ani. Noi o sa luam in calcul numai 70 de ani ca restul de 80 este exceptie. Asadar un neam = 70 de ani si spune acolo ca nu va trece neamul acesta, adica se incepe numaratoare exact din 1948 de cand Israelul a aparut iar sa existe. Daca calculezi 70 de ani din 1948 iti da 2018.
Dar se mai mentioneaza urmatorul aspect: nu va trece neamul acesta, adica nu vor trece cei 70 de ani si toate aceste lucruri se vor intampla.( Rapirea , construirea templului si apocalipsa). Pana acum au trecut 66 de ani. Daca luam in calcul 70 de ani ar mai fi inca 4 ani si totul se va intampla exact cum scrie in Biblie. De aici si graba lor)))

Inca o profetie tare din Apocalipsa 17:10 ( se vei intelege bine de ce Benedict si-a dat demisia)

Apocalipsa 17:10-11
• 10 Sunt şi şapte împăraţi: cinci au căzut, unul este, celălalt n-a venit încă, şi când va veni, el va rămâne puţină vreme.
• 11 Şi fiara, care era, şi nu mai este, ea însăşi este al optulea împărat: este din numărul celor şapte, şi merge la pierzare.

Bun. Tot capitolul 17 vorbeste de mare curva care se afla pe cei 7 munti. Faza asta este super cunoscuta si orasul care se afla pe 7 coline este Roma, iar curva este papalitatea.
Vaticanul pana in 1929 nu avea statut de tara si era doar parte din Roma, dar din 1929 devine tara. Deci numai o tara poate sa aiba imparati, iar cei 8 imparati despre care se vorbeste la versetul 10 se refera clar la Vatican.
Daca cauti pe net vei gasi foarte clar ca din 1929 Vaticanul a avut pana acum 8 papi ( adica 8 imparati). Si acum hai sa-ti traduc versetele: spune asa 5 au fost ( nimic interesant), al 6-lea este , adica Papa Ioan Paul al doilea a stat cel mai mult dintre ei ( cred 26 de ani).
Al saptele incá venit inca si cand va veni El va ramanea putin vreme ( este vorba de Benedict care a stat 8 ani).
Iar ultimul al 8-lea care este fiara ( Franisc) este din numarul celor 7. Uite si o posibila explicatie: pana in 2013 un papa lua tronul numai dupa ce fostul papa murea. Ehe de data asta s-a incalcat regula ( nu s-a mai intamplat asta de 600 de ani) si Benedict si-a dat demisia. Si a urmat Francisc. Problema este ca sunt 2 papi in viata si daia spune de al 8-lea ca este din numarul celor 7, adica este in viata si Benedict care este al 7-lea
Acum pe langa;
Benedict a anuntat 2012 ca fiind anul credintei, iar in 2013 pe 24 Noiembire s-a comemorat Sfarsitul anului credintei prin scoaterea oaselor lui Sfantul Petru ( care in Biblie este numit primul papa). Deci se pare ca ultimul papa ( Francisc i-a scos oasele primului papa Sf Petru ca sa comemoreze Sfarsitu Anului Credintei…suna urat rau de tot ( adica de acum nu o sa mai fie credinta). Si tot in noiembire 2013 Papa Francisc a anuntat ca 2014 se va chema anul TERORII.. cum sa zici asa ceva. Deci se pare ca pregatesc ceva masiv anul asta. Poate chiar vor declansa Apocalipsa. Nu stiu ramane de vazut.

Adevarata fata a papalitatii
Imagine
1. Iisus a promovat pacea – Papalitatea a ucis in numele credintei peste 200,000,000 de crestini, evrei, sfinti etc. Fapt recunoscut si de acest Papa in anul 2000 la TV.

2. Iisus a trait in smerenie si saracie – Papalitatea traieste in lux de nedescris. Mananca numai trufe si mancaruri scumpe si este imbracat numai in haine foarte scumpe. palatul unde doarme este decorat cu zeci de kg de aur etc. Averea Vaticanului este estimata la miliarde de euro.

3. Iisus a purtat o cruce grea pe umeri pana pe Golgota – Toti papii au fost purtati pe umeri exact ca si in Egiptul antic.

4. Iisus si-a dat denumire smerita de Invatator si Fiul Omului. – Papa s-a autonumit infailibil (fara de pacat). Iar preoti ortodocsi s-au autointitulat „Inalt Prea Sfant”, unde numai Dumnezeu merita aceasta titulatura.

5. Iisus a iesit in fiecare zi pe strazi si propovaduia Cuvantul lui Dumnezeu, de dimineata si pana seara. Inclusiv in Sabath, adica 7 zile din 7. – Papa de cate ori face lucrul acesta? Iese doar de doua ori pe an la balcon ca Ceausescu si zice Urbi et Orbi in mai multe limbi, si mai participa la cateva slujbe de peste an in marea lor bazilica luxoasa. Atata face.

6. Iisus a jutat pe saraci de orice natie, fara sa se uite la fata omului. – Papa nu ajuta decat ceea ce are legatura cu catolicismul lor. Si asta doar de suprafata ca sa nu dezamageasca si pe paganii care-l privesc.

7. Iisus a vindecat mii de oameni ca si apostolii. – Papa nu avea cum sa faca singura lui minune de a vindeca pe pe o maicuta de a lor de Parkinson, iar papa avea tot Parkinson. E de rasul lumii.

8. Iisus, Pavel, Iosif, Andrei si Petru, Stefan si alti apostoli si sfinti au fost ucisi de Imperiul Roman. Si atunci cum poate pretinde Papalitatea ca Petru a fost primul papa? Sau ca l-au ucis si a doua zi i-au preluat invatatura? Trebuie sa fii redus mintal sa le dai crezare unei minti asa de bolnave si ucigase.
Doamnezeu sa ne binecuvanteze pe toti.

PAPALITATEA = FIARA DIN APOCALIPSA. Oricine citeste Apocalipsa cu mare atentie, descopera surprins acest lucru.

1. A facut deja razboi cu sfintii si ia biruit. I-a ucis pe apostoli, pe ucenici, crestini si pe mai ales pe evrei secole la randul, prin Cruciade , Inchizitii, tortura cu asa zisii „eretici” si „vrajitoare”. etc

2. Traieste in lux de secole, iar culoarea papalitatii este stacojiu si purpura, exact conforma apocalipsei. Isi are puterea politico-religioasa mostenita de la Imperiul Roman, care si ei au prigonit si ucis crestini.

3. Locuieste pe cele 7 coline conform apocalipsei. Roma este singurul oras care sade pe 7 coline.

4. Se crede inlocuitorul lui Christos pe pamant (din multiplele declaratii rpoprii)

5. A schimbat deja Legile Domnului, Sarbatorile Domnului si vremurile / timpurile.

6. A devenit deja o forta politica mondiala (de la infiintarea sa chiar).

7. Omenirea deja i se inchina. Inclusiv prin statuile si picturile idolatrice ce reprezinta fosti papi.

8. A adoptat simboluri, obiceiuri si traditii din lumea pagana. 9. A modificat versete din Biblie (chiar si la cele 10 porunci),

10. A interzis citirea Bibliei de-a lungul secolelor si erai torturat daca nu aduceai supunere totala papaei.

11. A vandut indulgente (iertari) catre creduli in schimbul donatiilor de averi, terenuri etc

12. A binecuvantat deja budismul, a sarutat Coranul si a vizitat triburile wodoo din Africa.

13 A „fabricat” deja false „minuni / miracole” pentru fosti episcopi, papi, ca sa ii declare sfinti. (vezi Papa Ioan Paul al II-lea, Sfantul (episcopul Nicolae etc etc.)

14. A „fabricat” false minuni pentru pelerinaje (comert). Vezi Fatima, Lourdes, maica Bernadeth, (descoperit mulajl de pe cadavru de oameni de stiinta polonezi si difuzat deja pe Discovery Channel), statui / icoane care plang (prin trucaje ieftine false dovedite ulterior), etc.
Doar Christos este singura legatura a noastra cu Dumnezeu. Iisus este singurul invatator.…

Dan. 7:25 – EL (fiara – papalitatea, popimea moderna)

VA ROSTI VORBE DE HULA IMPOTRIVA CELUI PREA INALT (pretinde ca iarta pacatele, se autoproclamat infailibil – fara de pacat, preotii se numesc „Inalt Prea Sfant” – denumire ce numai lui Dumnezeu ii se atribuie si s-a autodeclarat chiar loctiitorul lui Christos pe pamant),

VA ASUPRI PE SFINTII CELUI PREAINALT ( vezi Cruciadele, Inchizitiile, procesele cu asa zisii „eretici” si „vrajitoare”. Cine nu aducea supunere totala papalitatii era ars pe rug ca si Ioana d”Arc si alte sute de mii de crestini adevarati)

SI SE VA INCUMETA SA SCHIMBE VREMURILE (anul nu mai incepe cu luna Nissan – aprilie, saptamana nu se mai termina cu sambata si ziua urmatoare nu mai incepe la apusul soarelui)

SI LEGEA (a desfintat Sabatul sfant si vesnic al omului, pe motiv ca era doar pentru evrei si ca Iisus a inviat duminica – astea doar motive ca sa justifice continuarea inchinarii dedicata zilei soarelui – Sunday); si sfintii vor fi dati in mainile lui timp de o vreme, doua vremuri si o jumatate de vreme (exact 1260 ani sfintii au fost macelariti de papalitate pana in anul 1799, cand Napoleon a dat o rana de moarte papalitatii, care Musolinii i-a vindecat-o pana in zilele noastre.). Fiara vine din mare. Are şapte capete şi zece coarne. Semnul ei este cifra 666. Apocalipsa pomeneşte şi o a doua Fiară. Aceasta vine din pământ (din pământul Palestinei), seamănă cu un miel, dar are glas de dragon. Are mai puţine coarne decât Fiara dintâi: numai două. Coarnele sînt manifestarea trufiei nesăbuite şi a insolenţei. Fireşte, cele şapte coarne trimit la şapte împăraţi romani: Augustus, Tiberius, Claudius, Caligula, Nero, Galba şi Titus. Cifra 666 îl desemnează, în opinia majorităţii exegeţilor, pe împăratul Nero. Cealaltă Fiară (fiara care vine din pământ) are acelaşi număr. S-a presupus că personajul sugerat este un anume Gessius Florus, procurator al Iudeei (al cărui nume, în limba ebraică, dă tot cifra 666). Papalitatea va comite multe abuzuri si va infaptui multe crime impotriva umanitatii:Cruciade in care au murit multi cavaleri si soldati crestini si multi musulmani, a generat Inchizitia,a comis abuzuri impotriva oamenilor de stiinta,a executat cu brutalitate prin ardere pe rug multi eretici si vrajitoare,ba chiar si savanti.Papalitatea si-a facut dreptate singura si a comis pacatul razbunarii.A aplicat taxe,a impus indulgente-plata pentru iertarea pacatelor sau plata pentru a intra in rai.Toate acestea au cauzat reformele protestante ce s-au indepartat de la invataturile biblice.Si toate acestea au fost lucrarea Diavolului/Balaurului.

O interpretare care a câştigat popularitate în perioada următoare Reformaţiunii a fost aceea că 666 era valabil pentru Vicarius Filii Dei, însemnând “vicarul Fiului lui Dumnezeu”, unul din titlurile pentru papa de la Roma. Valoarea numerică a literelor componente ale acestui titlu totalizează 666 după cum urmează:
VICARIU(U=V)S FILII DEI
5+1+100+1+5 1+50+1+1 500+1
= 666


“Christus” Lucas Cranach Îl înfăţişează pe Iisus sărutând picioarele lui Petru în timpul actului spălării picioarelor din Ioan 13:14-17.


“Passional Christi und Antichristi” Lucas Cranach creează o antiteză cu acest tablou care îl prezintă pe papă cerând ca să i se sărute picioarele. Cele două degete ridicate reprezintă pretenţia papală de a fi înlocuitorul lui Hristos pe pământ.

/http://searchnewsglobal.wordpress.com/

 
 

4 răspunsuri la „Fiara 666-Papalitatea?

  1. Maria

    09/03/2014 at 07:38

    „Locuieste pe cele 7 coline conform apocalipsei. Roma este singurul oras care sade pe 7 coline.”

    Ierusalimul este construit pe 7 coline, la fel Istambul, fosta CONSTANTINOPOLE centru si ‘capitala’ al lumii ortodoxe pina in sec XV, a fost construit pe 7 coline….!!!!!

     
  2. alex

    03/02/2015 at 20:23

    observ ca articolul este scris de catre un adventist de ziua a 7

     
  3. Fotie

    14/02/2015 at 04:50

    Acestea sunt interpretari neoprotestante,false.Acelasi lucru e valabil si pentru articolul PAPA FRANCISC,NUMARUL 13 SI BIBLIA.Ambele articole sunt neoprotestante.

     

Lasă un comentariu