RSS

Papa Francisc, numarul 13 si Biblia

27 ian.

Imagine   Jorge Mario Bergoglio, in varsta de 76 de ani, a fost ales papa. Alegerea argentinianului ca papa a uimit pe toata lumea, Jorge Mario Bergoglio neregasindu-se pe listele favoritilor. Chiar si multimea din piata St. Pietro a ramas cateva clipe socata de alegerea neasteptata. Noul papa si-a luat numele de Francisc dupa Sfantul Francis de Assisi (sau dupa Francis Xavier?). Bergoglio face parte din Societatea lui Iisus si apartine controversatului ordin iezuit.

Ordinul iezuit reprezinta soldatii Vaticanului care sunt in stare de orice pentru a-l apara. Cu toate acestea, iezuitii depun un juramant de supunere totala (extrem de dur) sefului iezuit (Black Pope). In aceste conditii de cine asculta noul papa iezuit?

Hitler si-a organizat trupele SS dupa modelul ordinului iezuit?

Papa Francisc este primul papa non-european din ultima mie de ani si primul papa iezuit.

Iezuitii au legaturi cu Ordinul Cavalerilor de la Malta, cu Cavalerii din Columbus, cu lojele masonice, cu Illuminati si cu alte organizatii secrete. Multi spun ca acestia mai sunt cunoscuti si ca marimaestrii ai conspiratiilor, iezuitii aflandu-se la originea crearii Noii Ordini Mondiale.
Legaturi intre papi si masonerie?

Cat de mult sunt implicati masonii in demisia fostului papa si alegerea actualului papa? Si, daca tot vorbim despre conspiratii, ar fi util sa amintim si de papa Ioan Paul I, gasit mort dupa numai 33 de zile de papalitate. Toata lumea a observat faptul ca pomposul anunt “Habemus papam” a fost facut in limba latina, o limba moarta. Nu-i putin cam hazliu sa folosesti limba defunctului Imperiu Roman in secolul XXI?  Sa vorbesti limba latina si sa ai cont pe Twitter ??? Parca ceva nu se potriveste.
Dar ce legaturi mai exista intre catolicii de astazi si vechiul Imperiu Roman?
Imagine

Numarul 13

Se pare ca pe noul papa il urmareste numarul 13.
Papa a fost ales la data de 13-03-2013. Mai mult, daca adunam toate cifrele datei obtinem numarul13.
1+3+3+2+1+3=13.
Papa a fost ales la 13 zile de la demisia fostului papa.
Varsta papei: 7+6=13.
Ora la care a fost ales: 20:13.
Mai multe aici.

Trecutul Vaticanului

Este cunoscut trecutul intunecat, sangeros, al catolicilor. Primele trei lucruri care-mi trec prin cap cand vorbesc despre Vatican sunt cruciadelevanatoarea de vrajitoare si inchizitia. Care este numarul real al victimelor catolicilor? Nimeni nu stie exact. Oficial numarul victimelor ar fi in jur de 100.000 insa multi vorbesc de milioane, chiar zeci de milioane de victime.
Poate sunteti curiosi sa vedeti cateva dintre instrumentele de tortura barbare folosite in timpul inchizitiei. Inimaginabil.

Astazi Vaticanul este zguduit de scandaluri legate de coruptiepedofilie si spalare de baniBiblia si papa

In Biblie nu se face referire la vreun papa – notiunea de papa nu exista in Biblie.
Papii obisnuiesc sa se autodenumeasca si “vicari al lui Iisus“. Bineinteles ca nu vom gasi nici un vicar in Biblie.
Toate aceste denumiri si titluri n-au  nicio legatura cu Biblia, fiind inventate de conducatorii avizi de putere ai statului Vatican. Statul Vatican are si o banca proprie, implicata in cateva scandaluri.

Papa si-a luat si titlul de “VICARIVS FILII DEI” (loctiitorul Fiului lui Dumnezeu).
Daca inlocuim cifrele romane cu cele arabe si le insumam obtinem numarul 666.

VICARIVS FILII DEI = 5+1+100+1+5+1+50+1+1+500+1 = 666

Poate fi actualul papa profetul mincinos? Profetii legate de noul papa. Sa stim sa citim corectsemnele sfarsitului lumii.

In Apocalipsa 17:8-9 este scris:

8. Fiara pe care ai vazut-o era si nu este si va sa se ridice din adanc si sa mearga spre pieire. Si se vor mira cei ce locuiesc pe pamant ale caror nume nu sunt scrise de la intemeierea lumii in cartea vietii, vazand pe fiara ca era si nu este, dar se va arata. 
9. Aici trebuie minte care are intelepciune. Cele sapte capete sunt sapte munti deasupra carora sade femeia.”

Roma este cunoscuta ca fiind “capitala celor sapte coline”.

Lupul in blana de oaie?

Sunt sigur ca foarte multi mireni sau preoti catolici sunt buni crestini – nu la acestia m-am referit in postare ci la capii Vaticanului. Observ ca multa lume este impresionata de gesturile de umilinta si empatie ale noului papa iezuit. Oare cat de sincere sunt aceste manifestari? Poate ca sunt, poate ca este vorba numai de fatarnicie. Vom vedea. Ar fi util de inteles si faptul ca hotararile de la Vatican nu sunt luate numai de papa. Pana una-alta e bine sa cunoasteti faptul ca Bergoglio nu are un trecut nepatat. Inainte de toate ar trebui sa aflam care sunt pozitiile noului papa vizavi de globalizare, Noua Ordine Mondiala, guvern mondial, religia unica (new age, ecumenism, Consiliul Mondial al Bisericilor), biocip (urmariti filmulIngerul Digital, subtitrat ro). Pentru mine, care sunt crestin-ortodox, nu este important ce se intampla la Vatican decat in contextul globalizarii. Pe cei foarte interesati de papalitate ii sfatuiesc sa fie mai atenti la esaloanele doi-trei de la Vatican (curia) caci acolo se hotarasc lucrurile.Papa Francisc a fost desemnat Persoana Anului de catre revista Time. Nu-mi dau seama care este cauza, insa, dupa ce suprastructura globalista UE inhata un Nobel? si francezii un premiu pentru pace dupa ce-i casapesc pe cei din Mali nu ne mai mira nimic. Globalistii isi impart premiile dupa bunul plac de aceea aceste premii nu mai valoreaza nimic astazi. Acum a venit randul papei cel “smerit” si “blajin” sa primeasca un premiu de la globalisti. Bineinteles ca papa are grija sa-l filmeze toate televiziunile atunci cand imparte in stanga si-n dreapta cu bunatate. Patrunsi, probabil, de prea multa emotie, editorii de la Time n-au realizat faptul ca il vor incornora pe papa (capul acestuia se suprapune peste varfurile literei M). Providenta?

http://blog.kraftwin.ro/2013/03/papa-francisc-numarul-13-si-biblia.html

 

/http://searchnewsglobal.wordpress.com/

 
 

Un răspuns la „Papa Francisc, numarul 13 si Biblia

  1. duhovnic

    23/04/2014 at 19:30

     

Lasă un comentariu