RSS

Juramant masonic:

13 ian.

“Jur sa-mi DESPIC fratii care vor trada”. Sunt sau nu criminali si satanisti? Cartile ritualice ale masonilor.

9

Juramantul celui de-al zecelea grad al ritului scotian (dvs ii puteti considera oameni intregi la minte?) :

” Daca nu-mi voi implini obligatia, sunt de acord sa mi se deschida corpul perpendicular si sa fiu lasat in aer liber timp de opt ore, pentru ca mustele veninoase sa imi mistuiasca maruntaiele. Voi fii mereu gata sa aplic aceeasi pedeapsa celor care vor dezvalui secretul si nu isi pot tine promisiunea.”

4 (1)

Degeaba am publicat noi sute de articole, poate o mie, despre masonerie ca putini oameni au inteles cu adevarat la ce ne referim pe acest blog. De acum incolo vom proceda la un alt mod: o sa va aratam care sunt ritualurile secrete, pazite ca ochii din cap. Ca sa intelegi mai bine cu ce se ocupa marii dregatori ai Romaniei si ce se ascunde in spatele mastilor. In masonerie, la fel ca si-n serviciile secrete din Romania, odata ce ai intrat, de buna voie si nesilit de nimeni, nu o mai pleci de acolo pana la moarte. Poti sa strangi averi de sute de milioane de euro, sa fii la fel de bogat ca si Onasis, nimic nu iti apartine si totul este al Fratiei Universale Masonice. Tu doar de folosesti de bani si bunuri, dar de fiecare data esti atentionat: “Nimic nu este al tau”. In masonerie, ne referim la intreaga masonerie universala, banii sunt importanti pana la un anumit punct, trecut de nivelul respectiv ei incep sa caute altceva: iluminarea pura si esenta universului! Masonilor, pana la gradul 15, li se baga in cap tot soiul de tampenii, un amalgam bizar de crestinism, hinduism, esoterism, satanism soft, curente religioase din Egipt si Roma Antica, si terminand cu Grecia lui Euripide (o sa discutam odata despre poezia ritualica). Masonii sunt impartiti in foarte multe grupuri si activeaza pe diferite paliere ale societatii si au un jurmant de la care nu se abat: “Fiecare frate se ajuta”. La fel ca si SRI-ul: oamenii stiu ca exista un singur SRI, noi va spunem ca sunt cel putin 7 si pana in 20 de SRI-uri mai micute. Fiecare “celula” apartine de institutia mama, cea condusa de masonii Maior si Coldea, dar unele dintre ele sunt perfect autonome. In caz ca se intampla ceva ca in 1989, cand sistemul de securitate al tarii a fost pus la pamant, toate aceste celule se unesc rapid si formeaza noul SRI. In lojile masonice din Romania, poti intalni ofiteri SRI, procurori, judecatori, manelisti, chiar si interlopi “mai spalati”. Daca interlopul intra la inchisoare, din diferite motive, fratele procuror din loja lui trebuie sa-l ajute de indata, daca ofiterul SRI afla ceva despre loja masonica, o chestie care le poate dauna, automat trebuie sa isi informeze fratii. Priviti cum arata tara noastra si veti intelege de ce…

/deveghepatriei/

34

“Liber chronicarum” – 1493 (“Dansul Mortii”)

Zeita Mortii (gravura postata mai sus),  in mitologia hindusa o intalnim ca si corespondent feminin pe zeita Khali, danseaza ritualic alaturi de inalti dregatori, papi, preoti, copii, invatati si ucenici. Dansul “Mortii” simbolizeaza urmatorul lucru: fratii, adica masonii, sa isi aduca aminte tot timpul cat de aproape sunt de moarte.  Sa faca tot ce este posibil ca moartea sa-i prinda iluminati in adevaratul sens al cuvantului si secretele lor sa fie duse mai departe cand ei vor parasi aceasta lume materiala.

8

Danse Macabre (Demoniacolorum Lux Mortis)

Fiecare fiinta este muritoare, chiar si marii maestrii ai masoneriei, si atunci trebuie sa “caute” moartea din timpul vietii pentru a negocia cu ea. Sunt invocatii satanice, descoperite undeva la anul 1420, si pastrate pana in ziua de astazi in perfecta stare. De obicei aceste ritualuri sunt scrise pe piele de vitel si unele dintre ele, cele care contin incantatiile cele mai puternice, pe piele de om. Trebuia sa fie o persoana tanara, de obicei baiat, virgin, pentru ca demonul sa-i accepte trupul, in speta fiind vorba de bucata de piele, pentru a dezvalui cum sa-l invoce. “Cerneala” era fabricata din sange uman si o substanta foarte gelatinoasa si lipicioasa, un fel de rasina.

2

Corpus Hermeticus

Isi are orginiile in Egipt, Orientul elenizat si Grecia Antica (Zeii Olimpului). Imbina gnosticismul, filozofia si religia intr-un mod putin bizar din punctul nostru de vedere. Le explica initiatilor masoni ce insemna cu adevarat Materia, Soarta si Destinul. La un moment dat, in a doua parte a carti, intervine o situatie de “rupere a sufletului”, despindere de materie si aproprierea de “Dei Mundi” ( Lumea lui Dumnezeu) prin cunostere. Noi va explicam pe scurt ce este cu aceste carti si cautam sa suprindem esenta, realizati si dvs ca nu avem loc pe blog sa dezvoltam un subiect de genul acesta si chiar nu dorim sa va plictisim.

1608

Malleus Malleficarum

Dupa parerea noastra este cea mai ingrozitoare dintre ele si are urmatorul nume (speram ca l-am scris bine) : Mysteria Sathanas Maelificium Demonia Earum Haeresim, Ut Phramea Potentissima Conterens.

Se spune despre aceasta carte ca a fost dictata de insusi Satan si cine o citeste intr-o anumita ordine, ramasa necunoscuta din cate se pare,  il poate invoca pe Lucifer in forma de la inceputul creatiei: ingerul intru slava acoperit de pietre si nestemate scumpe. Cartea a fost scrisa undeva pe la 1555, cel putin asa se presupune, si se pare ca originalul, scris in mare parte cu sange uman, s-ar afla la al doilea mare maestru initiat al masoneriei. Daca este fabulatie, minciuna, habar nu avem sa va spunem, dar cert este urmatorul lucru: cartea aceasta exista pe pamant si cineva are interesul sa extraga din ea ritualuri extrem de puternice.

Puteti observa si dvs gravura de mai sus: crestinii trebuie sa cale pe Sfanta Cruce pentru a se intalni cu un emisar al Infernului (un demon extrem de puternic). Acest demon le ofera iluminarea dorita de ei: ii transforma in parte pamanteana a lui Lucifer, un fel de proiectie hologramica a ingerului alungat. Devin fiintele superioare care s-au rupt de invelisul de carne si sunt spirite ale luminii reci, intr-o perfecta simbioza cu ce insemna cunoasterea luminata de la inceput (atunci cand Lucifer statea pe nori si era preaslavit de toate creaturile cerului). Doresc sa ajunga la starea de beatitudine primordiala si fiintele din imprejurul lor devin niste simple organisme pure sau impure, dupa cum le este voia. Organismele pure, cele demne de cunoastere, devin viitorii frati si ucenici ai masoneriei, organismele impure trebuie sa le aduca ofrande si atunci cand se plictisesc ii trimit in eternitate (moarte).

Se spune ca masoneria este foarte subtila si greu de inteles, chiar si asa este, nu ai idee unde te poti intalni cu ei, si pentru asta trebuie sa cunoasteti si partile “mistice” ale masoneriei. In aceste parti mistice, puse cap la cap, se afla toate secretele ascunse de ei. 

500

De umbrarum Regis si Delomelanicon

Data viitoare vom discuta despre aceasta carte denumita si “Invatatura Cea Prima a Diavolului”. O sa vedeti atunci ce inseamna mozaicul masonic (tabla de sah), de ce regele sta la masa cu un cersetor, ce importanta are Luna in aceasta gravura si cine sunt cei doi catei din plan indepartat.

Doamne Ajuta si Mantuire, va dorim fratilor iubiti!

 
 

Un răspuns la „Juramant masonic:

  1. George Tomarnus

    04/10/2015 at 13:00

    Foarte interesant. Dar nu-mi place că nu respectați Limba Română pentru care au murit strămoșii și care ne-au lăsat moștenire cea mai evoluată limbă de pe planetă:
    http://www.petitieonline.com/limba_roman_trebuie_ocrotit_prin_lege

     

Lasă un comentariu