RSS

Vine Antihristul?

13 ian.

Una dintre cele mai importante profeții ale omenirii, referitoare la venirea lui Mesia pe Pământ, a fost realizată de rabinul Yitzhak Kaduri. Acesta credea că miracolul se va produce într-un timp relativ apropiat după moartea lui Ariel Sharon.

O veste mai puțin plăcută a fost transmisă astăzi de către toate agențiile de presă din întreaga lume și susţine că fostul premier al Israelului, Ariel Sharon, a încetat din viață. Sharon a suferit un accident vascular cerebral la începutul anului 2006, în urma căruia a paralizat. De atunci și până în prezent a fost menținut în comă artificială, iar sâmbătă a trecut trecut în lumea celor drepți la vârsta de 85 de ani. Profeția efectuată de unul dintre cei mai importanți rabini pe care i-a avut Israelul avea ca punct de referință moartea fostului prim-ministru. Kaduri a scris pe o bucată de hârtie, chiar cu câteva zile înaintea morții sale, că Mesia va ajunge pentru a doua oară pe Terra după moartea lui Sharon. Această profeție a fost introdusă într-un plic care trebuia deschis numai după moartea rabinului. Kaduri a murit la venerabila vârstă de 108 ani în 2006. De atunci și până în prezent au existat numeroase speculații cu privire la această profeție stranie. Iubitorii teoriei conspiraționiste au considerat că Sharon a fost intenționat ținut în comă indusă și că imediat după moartea sa, Mesia va veni pe Pământ pentru a impune o nouă ordine mondială bazată pe cu totul alte aspecte decât cele din prezent.

Ariel Sharon Moartea lui Ariel Sharon prevestește venirea lui Mesia. Iată ce spune o profeție celebră!

În conformitate cu textul lăsat moștenire în plicul sigilat de rabin, acesta susținea că profeția a realizat-o în urma unei viziuni, în care i-a apărut însuși Mesia și care i-a comunicat că omenirea trebuie să fie pregătită pentru a doua sa vizită imediat după moartea lui Sharon.

 

Lasă un comentariu