RSS

DECAPITARILE CRESTINILOR CONTINUA IN SIRIA ! RÂNDUIALA RUGĂCIUNII lepădării de la credinţa diavoleasca a musulmanilor

05 iul.

NU VA UITATI LA FILMARE DACA SUNTETI SENSIBILI LA ASTFEL DE ACTE DE CRUZIME !

RÂNDUIALA RUGĂCIUNII lepădării de la credinţa cea necurată a musulmanilor

“Preotul îl întreabă, zicând:

Întrebare: Mai întâi te întreb pe tine, te lepezi de toată credinţa mahomedană cea potrivnică lui Dumnezeu şi de toate ale lor spurcate socoteli, şi le afuriseşti pe ele?

Răspuns: Mă lepăd de toată credinţa mahomedană cea potrivnică lui Dumnezeu şi de toate ale lor spurcate socoteli, şi le afurisesc pe ele.

Întrebare: Te lepezi de Mahomed, pe care turcii îl cinstesc ca pe un apostol şi prooroc al lui Dumnezeu, şi-l blestemi pe el, ca pe o slugă a diavolului şi nu a lui Dumnezeu, şi ca pe un prooroc mincinos?

Răspuns: Mă lepăd de Mahomed ca de o slugă diavolească şi ca de un prooroc mincinos, şi-l afurisesc pe el.

Întrebare: Te lepezi de Resull, şi de Alie, ţinerile lui Mahomed şi de Hasan şi de Gusein, fiii lui şi de Abubechir şi de Urne, şi de Talhan şi de Abupacrin şi de Saduchin şi de Maieu şi de Zupir şi de Adellean şi de Zent şi de Izit şi de Sait şi de Udman şi de ceilalţi cei împreună tăinuitori şi împreună lucrători şi de urmaşii lui Mahomed? Şi-i blestemi pe ei, ca pe nişte mincinoşi dascăli şi slugi diavoleşti şi potrivnici lui Dumnezeu?

Răspuns: Mă lepăd de toţi aceşti dascăli turceşti, hulitori asupra lui Dumnezeu şi mincinoşi şi-i afurisesc pe ei, ca pe nişte diavoleşti slujitori.

Întrebare: Te lepezi de Zadize şi de Anse şi de Zennep şi de Imchelfima, de cele mai întâi şi mai spurcate din femeile lui Mahomed şi de Fatmana, fiica lui? Şi le blestemi pe ele?

Răspuns: Mă lepăd de toate acestea şi le blestem pe ele, ca pe nişte lucrătoare de spurcăciune şi potrivnice lui Dumnezeu.

Întrebare: Te lepezi de cartea cea hulitoare asupra lui Dumnezeu, a blestematului Mahomed, care se numeşte Coran, şi de toate învăţăturile şi pravilele şi obiceiurile şi de hulele lui, şi le blestemi pe ele, ca pe nişte potrivnice lui Dumnezeu şi stricătoare de suflet?

Răspuns: Mă lepăd de Coran şi de toate cărţile şi învăţăturile blestematului Mahomed, şi le blestem pe ele, ca pe cele ce sânt potrivnice lui Dumnezeu şi hulitoare şi pierzătoare de suflet.

Întrebare: Te lepezi de toţi dascălii turceşti cei înşelători şi hulitori, şi de toate hulitoarele asupra lui Dumnezeu şi mincinoasele scorniri ale lui Mahomed şi a tuturor urmaşilor lui, precum pentru oarecare dumnezeu, cel cu totul ferecat pentru rai şi pentru cea dobitocească viaţă a lor într-însul după înviere, şi de toate spurcatele porunci şi aşezăminte ale lui Mahomed şi a urmaşilor lui cele pentru nunţi şi pentru dezlegările nunţilor, şi cele pentru femeile şi necuratele ţiitoare şi pentru cele asemenea cu acestea, ca pe unele ce sânt urâte lui Dumnezeu, şi le blestemi pe ele?

Răspuns: De toate acestea mă lepăd, ca pe unele ce sânt urâte lui Dumnezeu, şi le blestem pe ele.

Întrebare: Te lepezi de toate ale lui Mahomed, hulitoarele minciuni zise pentru Hristos Domnul nostru şi pentru Preacurata Maica Lui şi pentru creştini, şi le blestemi pe ele?

Răspuns: Mă lepăd de toate acestea şi le blestem pe ele.

Întrebare: Te lepezi de toate spurcatele aşezări ale lui Mahomed cele pentru rugăciuni? Şi de închinăciunile cele ce se fac către Mecca? Şi de casa de rugăciune ce este în Mecca? Şi de însuşi locul acela ce se numeşte Mecca?

Şi de tot cuprinsul lui şi de toate adunările şi de obiceiurile turceşti cele pentru rugăciuni, şi le blestemi pe ele?

Răspuns: Mă lepăd de toate acestea şi le blestem pe ele. 

Întrebare: Lepădatu-te-ai de spurcata şi de potrivnica lui Dumnezeu, credinţa turcească şi de hulitorul asupra lui Dumnezeu, dascălul lor Mahomed şi de toţi urmaşii lui şi de toată învăţătura lor cea hulitoare, şi-i blestemi pe ei şi-i lepezi?

Răspuns: M-am lepădat de spurcata şi potrivnica lui Dumnezeu, credinţă turcească şi de hulitorul asupra lui Dumnezeu, dascălul lor Mahomed şi de toţi urmaşii lui şi de toată învăţătura lor cea hulitoare, şi-i blestem pe ei şi-i lepăd.

Întrebare: Doreşti a te împreuna cu adevărat, fără de nici o îndoială şi făţărnicie, din tot sufletul tău şi din toată inima ta, cu Unul adevăratul Domnul şi Dumnezeul nostru Iisus Hristos, şi crezi într-Însul ca întru Cel ce cu adevărat este Fiul lui Dumnezeu celui viu?

Răspuns: Doresc a mă împreuna cu adevărat, fără de nici o îndoială şi făţărnicie, din toată inima şi din tot sufletul meu, cu unul adevăratul Domnul şi Dumnezeul Iisus Hristos şi cred într-Însul, ca întru Cel ce cu adevărat este Fiul lui Dumnezeu celui viu.

Şi după această lepădare, se citesc lepădările de la botez şi apoi se botează cel venit din credinţa musulmană.”

 
 

Un răspuns la „DECAPITARILE CRESTINILOR CONTINUA IN SIRIA ! RÂNDUIALA RUGĂCIUNII lepădării de la credinţa diavoleasca a musulmanilor

  1. Marius

    09/07/2013 at 06:46

    Cata cruzime si risipa umana pt. idei care nu fac decat sa continue si sa hraneasca ura intre oameni. Pacat ca mintea omeneasca nu judeca ca respectul reciproc si diplomatia pot duce la intelegere. Acum este poate imposibil sa mai fie ceva reversibil dupa zeci de ani de prostie umana. Continuati sa va urati racial sau religios si veti ajunge sa va macelariti ca pe animale toti. Prostia umana se pare ca nu are granite, inca.

     

Lasă un comentariu